Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy Buds2 Pro: Officiële afbeelding lekt als ANC, IPX7 en lange batterijduur aangeprezen voor €229 oordopjes

De Galaxy Buds2 Pro wordt gelanceerd met een vertrouwd ontwerp. (Afbeelding bron: WinFuture)
De Galaxy Buds2 Pro wordt gelanceerd met een vertrouwd ontwerp. (Afbeelding bron: WinFuture)
Een uitgebreid lek heeft veel details bevestigd over de Galaxy Buds2 Pro, Samsung's volgende paar high-end oordopjes. De oordopjes, die op 10 augustus worden gepresenteerd, zullen beschikken over een lange batterijduur, ruisonderdrukking en waterdichtheid. Bluetooth 5.3 ondersteuning zou ook aan boord moeten zijn voor de Samsung Galaxy Buds2 Pro.

WinFutureheeft talrijke details gelekt over de Galaxy Buds2 Pro, Europese en Amerikaanse prijzen waarvan de prijs al is uitgelekt. Volgens de website heeft het ook een officiële productafbeelding verkregen, hierboven ingesloten. Gebaseerd op eerdere lekkenzal Samsung de oordopjes in drie kleuren presenteren, waarvan WinFuturebeweert dat Samsung ze Bora Purple, Zenith Grey en Zenith White heeft genoemd.

Ongetwijfeld heeft de Galaxy Buds2 Pro een vergelijkbaar ontwerp als de vorig jaar geïntroduceerde Galaxy Buds Pro. Samsung is echter overgestapt op een matte afwerking voor zijn volgende generatie oordopjes, en heeft ook de positie van de microfoons verplaatst. Mogelijk maakt dit deel uit van de verbeterde 'intelligente' actieve ruisonderdrukking (ANC) van de oordopjes. Naar verluidt zal de Galaxy Buds2 Pro in staat zijn om 'zelfs het hardste omgevingsgeluid' te blokkeren; WinFutureheeft in dit verband echter geen bijzonderheden bekendgemaakt.

Anderzijds heeft de website onthuld dat de Galaxy Buds2 Pro Bluetooth 5.3 connectiviteit zal bieden en de Bluetooth LC3 codec zal ondersteunen. Het lijkt erop dat de oordopjes niet in staat zullen zijn om Qualcomm aptX codecs te gebruiken, waarvoor Samsung licentiekosten zou hebben moeten betalen. Bovendien, WinFuturedat de Galaxy Buds2 Pro tot 8 uur batterijduur zal bieden op een enkele lading, en 29 uur voordat de draagtas moet worden opgeladen. Overigens zouden de oordopjes IPX7-bescherming moeten bieden tegen water, wat handig zou kunnen zijn. De Galaxy Buds2 Pro debuteert op 10 augustus voor €229 in de Eurozone en wordt vanaf 26 augustus op meerdere markten verkocht.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Samsung Galaxy Buds2 Pro: Officiële afbeelding lekt als ANC, IPX7 en lange batterijduur aangeprezen voor €229 oordopjes
Alex Alderson, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)