Notebookcheck Logo

Samsung vermeldt meer dan 70 kleurencombinaties voor Galaxy Z Flip4 op ondersteuningswebsite

De Galaxy Z Flip4 zal bij de lancering beschikbaar zijn in 71 kleurencombinaties, waaronder de twee hier afgebeelde. (Afbeelding bron: @OnLeaks & GizNext)
De Galaxy Z Flip4 zal bij de lancering beschikbaar zijn in 71 kleurencombinaties, waaronder de twee hier afgebeelde. (Afbeelding bron: @OnLeaks & GizNext)
Samsung heeft onbedoeld de Bespoke Edition-kleuropties bevestigd waarin het binnenkort de Galaxy Z Flip4 zal verkopen. De Bespoke Edition-versies, die naast de algemene kleuropties van de smartphone worden aangeboden, zijn beschikbaar in drie framekleuren en vijf opties voor de voor- en achterpanelen van de Galaxy Z Flip4.

Samsung heeft de Galaxy Z Flip4 nog niet aangekondigd, maar wel de kleurencombinaties bekendgemaakt waarin het toestel beschikbaar zal zijn. Ter herinnering, Ross Young van Display Supply Chain Consultants (DSCC) in juni gemeld dat Samsung Bespoke Edition-versies van de Galaxy Z Flip4 zou aanbieden, een programma dat het ook uitvoert voor de Galaxy Z Flip3. Terwijl Young aangaf welke kleurencombinaties er voor de Galaxy Z Flip van dit jaar zouden komen, heeft een Samsung-ondersteuningswebsite schijnbaar alle mogelijke Galaxy Z Flip4-kleuropties onthuld.

Op de website van het bedrijf voor Britse verzekeringenheeft Samsung bevestigd dat de Galaxy Z Flip4's primaire kleuren Blue, Bora Purple, Graphite en Pink Gold zullen zijn, renders waarvan Evan Blass en 91mobiles vorige week deelden. Daarnaast zal het Bespoke Edition-programma mensen in staat stellen om te kiezen uit een zwarte, zilveren of gouden frame. Om de een of andere reden zullen de Blauwe en Bora Purple frames exclusief zijn voor de standaardkleuren van de Galaxy Z Flip4, die Samsung aan derde partij retailers zal toestaan om te verkopen. Ter referentie, alleen Samsung zal Bespoke Edition versies verkopen.

Dezelfde website vermeldt bovendien dat het Bespoke Edition-programma groene, marine-, rode, witte en gele kleuren zal bieden voor de voor- en achterpanelen van de Galaxy Z Flip4. Met andere woorden, er zijn 67 kleurencombinaties waaruit kan worden gekozen wanneer Samsung de Galaxy Z Flip4 op 10 augustus lanceert, plus vier standaardkleuren. De website van Samsung toont overigens alleen opslagopties van 128 GB en 256 GB, terwijl de geruchtmakende optie van 512 GB ontbreekt. Mogelijk is deze laatste exclusief voor standaardkleuren, wat ongebruikelijk zou zijn. Een andere mogelijkheid is dat Samsung de 512 GB SKU's beperkt tot bepaalde landen, een gebruikelijke tactiek voor OEM's van smartphones en laptops. Vermoedelijk zal Samsung alle details onthullen tijdens het Galaxy Unpacked-evenement van volgende week.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Samsung vermeldt meer dan 70 kleurencombinaties voor Galaxy Z Flip4 op ondersteuningswebsite
Alex Alderson, 2022-08- 2 (Update: 2022-08- 2)