Notebookcheck Logo

Huawei Watch GT 3 Pro ontvangt nieuwe wereldwijde update na ECG-activering

De Watch GT 3 Pro kreeg eerder deze maand ECG-ondersteuning buiten China. (Beeldbron: Huawei)
De Watch GT 3 Pro kreeg eerder deze maand ECG-ondersteuning buiten China. (Beeldbron: Huawei)
Huawei is begonnen met het uitrollen van Harmony OS 2.1.0.415 voor de Watch GT 3 Pro. De update is wereldwijd beschikbaar en volgt op de aankondiging van het bedrijf dat ECG-functionaliteit nu in meerdere markten beschikbaar is op de smartwatch. Met enkele optimalisaties is Harmony OS 2.1.0.415 ongeveer 95 MB te downloaden via de Huawei Health-app.

Huawei is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Watch GT 3 Prode tweede deze maand. Ter herinnering: Huawei heeft eindelijk ECG mogelijkheden voor de Watch GT 3 Pro, die nu ook beschikbaar zijn op de Watch D. Overigens kan de Watch D nu ook in meer markten bloeddrukniveaus monitoren. Volgens Huawei Blog is er ECG-functionaliteit gekomen voor de Watch GT 3 Pro met dank aan Harmony OS 2.1.0.399, evenals versie 12.1.7.310 van de Huawei Health-app.

Vervolgens heeft Huawei Harmony OS 2.1.0.415 geïntroduceerd voor de wereldwijde Watch GT 3 Pro modellen. Zoals het screenshot hieronder laat zien, is de nieuwe update ruwweg een 95 MB download, die je kunt pakken via de Huawei Health-app op je gekoppelde smartphone. Ter referentie, het blijft onduidelijk wanneer Huawei van plan is om de release van Harmony OS 3. Onthuld in China, blijft de OS-update in bèta in de thuismarkt van het bedrijf.

Zoals Huawei Blog merkt op dat Harmony OS 2.1.0.415 slechts kleine wijzigingen aanbrengt in de Watch GT 3 Pro. Specifiek heeft Huawei Running Ability Index-ondersteuning toegevoegd voor hardlopen binnenshuis; voorheen was deze functie beperkt tot hardlopen buitenshuis. Ongetwijfeld is deze nieuwe functionaliteit van groter nut nu de buitentemperaturen beginnen te dalen. De update optimaliseert ook de UI voor bepaalde niet nader genoemde functies en optimaliseert vermoedelijk de stabiliteit van het systeem in bepaalde situaties. Normaal gesproken neemt Huawei een paar weken de tijd om software-updates te verspreiden, wat betekent dat Harmony OS 2.1.0.415 mogelijk niet beschikbaar is op uw Watch GT 3 Pro nog niet beschikbaar is.

Koop de Huawei P50 Pro op Amazon

(Beeldbron: Huawei Blog)
(Beeldbron: Huawei Blog)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Huawei Watch GT 3 Pro ontvangt nieuwe wereldwijde update na ECG-activering
Alex Alderson, 2022-09-21 (Update: 2022-09-21)