Notebookcheck Logo

Huawei Watch GT Cyber: Nieuwe smartwatch verschijnt deze maand naast P50 Pocket New

Het gerucht gaat dat Huawei twee nieuwe mobiele producten klaar heeft om later deze maand te lanceren. (Beeldbron: Huawei)
Het gerucht gaat dat Huawei twee nieuwe mobiele producten klaar heeft om later deze maand te lanceren. (Beeldbron: Huawei)
Volgens nieuwe informatie staat Huawei op het punt de Watch GT Cyber te lanceren. Naar verluidt zal de komende smartwatch samen debuteren met de P50 Pocket New, een herziene versie van Huawei's Galaxy Z Flip4 concurrent.

Op basis van nieuwe berichten is Huawei van plan om deze maand meer apparaten uit te brengen, niet lang na de wereldwijde lancering van de Mate 50 Pro. Vermoedelijk is Huawei klaar om de Watch GT Cyber aan te kondigen, een smartwatch die Huawei Ailesi twee maanden geleden uitlekte. Helaas zijn er nog geen concrete details over de Watch GT Cyber opgedoken.

De naam bevestigt echter dat het een nieuw vlaggenschip binnen de productlijn van Huawei wordt. Bovendien impliceert 'Cyber' dat er op de een of andere manier futuristische elementen in zitten. Huawei heeft bijvoorbeeld al de Watch GT Runner, een lichtgewicht alternatief voor de Watch GT 3 dat het op de markt brengt voor marathonlopers.

Overigens beweert hetzelfde rapport dat de Watch GT Cyber zal lanceren met de P50 Pocket New. Verrassend genoeg wordt verwacht dat het apparaat zal vertrouwen op de Snapdragon 778G in plaats van de Snapdragon 888 4G die het huidige model aandrijft. Het lijkt er dus op dat Huawei de P50 Pocket New zal positioneren als een goedkoper alternatief voor zijn naamgenoot. Momenteel is het paar gerucht te lanceren op 25 oktober, zij het misschien alleen in China. Typisch, Huawei wacht een paar maanden om apparaten wereldwijd te lanceren, zoals het geval is met de Watch D.

(Beeldbron: Huawei via Weibo)
(Beeldbron: Huawei via Weibo)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Huawei Watch GT Cyber: Nieuwe smartwatch verschijnt deze maand naast P50 Pocket New
Alex Alderson, 2022-10- 5 (Update: 2022-10- 5)