Notebookcheck Logo

Huawei brengt Watch D in Europa uit voor €399 met pre-order bonus

De Watch D heeft Europa bereikt, maar moet nog in het Verenigd Koninkrijk worden gelanceerd. (Beeldbron: Huawei)
De Watch D heeft Europa bereikt, maar moet nog in het Verenigd Koninkrijk worden gelanceerd. (Beeldbron: Huawei)
Huawei verkoopt nu de Watch D in Europa, zijn premium smartwatch die ECG's kan nemen en de bloeddruk kan meten via een ingebouwde bloeddrukmanchet. De Watch D is ook uitgerust met een groot AMOLED-scherm en is binnenkort ook in het Verenigd Koninkrijk verkrijgbaar voor 349,99 pond.

Huawei is eindelijk begonnen met de verkoop van de Watch D in Europa, vijf maanden na de bevestiging dat de smartwatch in de regio verkrijgbaar zou zijn. Om de een of andere reden is de Watch D nog niet te bestellen in het Verenigd Koninkrijk. In plaats daarvan toont de Britse website van het bedrijf nog steeds een 'notify me'-knop op zijn Watch D-productvermelding. Huawei heeft echter bevestigd dat de Watch D 349,99 pond gaat kosten in het Verenigd Koninkrijk, 50 pond meer dan de Watch GT 3 Pro Titanium.

Verrassend genoeg heeft Huawei de Watch D in de eurozone gelanceerd voor 399 euro, 50 euro goedkoper dan verwacht. Bovendien zal het bedrijf er gratis een Huawei Scale 3 slimme weegschaal bij doen, die normaal gesproken voor €69 wordt verkocht. Ook biedt Huawei €50 korting op de FreeBuds 4i en FreeBuds Pro 2, plus een 3-maanden abonnement op Huawei Health+ en drie jaar garantie in plaats van twee.

Ter referentie: de Watch D komt in Europa alleen in een zwarte afwerking met een zwart horlogebandje. Voor zover we kunnen vertellen, is de Watch D vervangbaar, hoewel je een first-party exemplaar nodig hebt om zijn unieke bloeddrukmanchet functionaliteit te gebruiken. Ook heeft de Watch D een kast van 51 mm, waarin Huawei een 1,64-inch AMOLED-scherm en tal van gezondheidsbewakingsfuncties heeft opgenomen. Zie ons bijbehorende lanceringsartikel voor meer details over de Watch D.

(Beeldbron: Huawei)
(Beeldbron: Huawei)
(Beeldbron: Huawei)
(Beeldbron: Huawei)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Huawei brengt Watch D in Europa uit voor €399 met pre-order bonus
Alex Alderson, 2022-10-12 (Update: 2022-10-12)