Notebookcheck Logo

Apple Horloge: Voeg lichaamsvet, spier en water niveau-tracking functionaliteit toe met de AURA Strap 2

De AURA Strap 2 is verkrijgbaar in twee maten. (Afbeelding bron: AURA)
De AURA Strap 2 is verkrijgbaar in twee maten. (Afbeelding bron: AURA)
De AURA Strap 2 maakt analyse van de lichaamssamenstelling mogelijk op de Apple Watch Series 3 t/m Series 7. De AURA Strap 2 is verkrijgbaar in twee maten, heeft een batterijlevensduur van zes maanden, is waterdicht en zou comfortabeler moeten zijn om te dragen dan zijn voorganger.
Alex Alderson, 🇺🇸 🇮🇹 ...

AURA heeft een tweede generatie versie van haar Apple Watch band geïntroduceerd, toepasselijk de AURA Strap 2 genoemd. Volgens het bedrijf is het nieuwe bandje 5% smaller en 20% dunner dan zijn voorganger om het comfort te verbeteren, terwijl de aflezingen een nauwkeurigheid van 95% hebben. Ter informatie: AURA heeft die nauwkeurigheid bepaald op basis van "intern onderzoek".

Kortom, de AURA Strap 2 brengt de gezondheidsfunctionaliteit van de Galaxy Watch4-serie naar de Watch Series 3 of nieuwer. Concreet kan de AURA Strap 2 onder meer lichaamsvet, spier- en waterwaarden berekenen. De AURA Strap 2 kan overigens synchroniseren met Apple HealthKit, maakt verbinding met een Apple Watch via BLE 4.2 en heeft een eigen AURA-app.

(Afbeelding bron: AURA)
(Afbeelding bron: AURA)

Bovendien werkt de AURA Strap 2 op een CR1632-muntbatterij die tot 6 maanden meegaat. AURA beweert dat de batterij ook eenvoudig te vervangen is, in tegenstelling tot bij de Apple Watch zelf. Bovendien is de AURA Strap 2 waterbestendig volgens de WR-50 norm.

Bij de lancering kost de AURA Strap 2 US$149, inclusief zes maanden AURA Plus. AURA rekent echter 9,99 dollar per maand na afloop van de proefperiode van zes maanden, of 79,99 dollar per jaar. Met andere woorden, de AURA Strap 2 kost minimaal US$208,94 in het eerste jaar als u gebruik wilt maken van alle functies die AURA Plus biedt. Als alternatief kost een AURA Strap 2 en een 1-jarig AURA Plus lidmaatschap US$228,99.

Koop de Apple Watch SE (GPS/40 mm) op Amazon

(Beeld bron: AURA)
(Beeld bron: AURA)

Bron(nen)

Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - Senior Tech Writer - 5766 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: @aldersonaj
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 234272 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Apple Horloge: Voeg lichaamsvet, spier en water niveau-tracking functionaliteit toe met de AURA Strap 2
Alex Alderson, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)