Notebookcheck Logo

Apple om de AirPods Pro deze herfst te vernieuwen, samen met de AirPods Pro 2

De AirPods Max debuteerden in vijf kleuren, waaronder Sky Blue. (Afbeelding bron: Ervo Rocks)
De AirPods Max debuteerden in vijf kleuren, waaronder Sky Blue. (Afbeelding bron: Ervo Rocks)
Naar verluidt wil Apple deze zomer nieuwe versies van de AirPods Pro en AirPods Max op de markt brengen. Naar verluidt zal de volgende generatie AirPods Pro ook in nieuwe kleurstellingen komen, mogelijk voortbouwend op de vijf die Apple biedt met het huidige model.

Mark Gurman heeft een update gegeven over de staat van Apple's aankomende audioproducten. Volgens Gurman hoopt Apple nog steeds op de onthulling van de AirPods Pro 2 dit jaar te onthullen, die volgens de geruchten onder meer een vernieuwd uiterlijk zal hebben. Zo zou de volgende generatie AirPods ondersteuning bieden voor het afspelen van muziek zonder verlies via de Apple Lossless Audio codec (ALAC).

Bovendien stelt Gurman dat mensen 'uit moeten kijken naar een AirPods Max refresh' deze herfst. De analist voegt eraan toe dat Apple dit keer nieuwe kleuren zal introduceren, zij het zonder details te bieden over welke veranderingen de nieuwe AirPods Max zouden kunnen bevatten.

Gurman speculeert echter dat Apple deze tweede generatie AirPods Max zal lanceren tegen een lager prijspunt dan de huidige AirPods Max. Ter referentie: Apple blijft de AirPods Max verkopen voor US$549, een veel hoger prijspunt dan de Sony WH-1000XM4 of de aankomende WH-1000XM5. Helaas is het onduidelijk hoe Apple de volgende generatie AirPods Max zal onderscheiden van het inaugurele model. Vermoedelijk zullen er in de loop van de zomer meer details over de hoofdtelefoon uitlekken, tenzij er vertraging optreedt.

Bron(nen)

Bloomberg via AppleTrack, Ervo Rocks - Afbeelding credit

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Apple om de AirPods Pro deze herfst te vernieuwen, samen met de AirPods Pro 2
Alex Alderson, 2022-05-10 (Update: 2022-05-10)