Notebookcheck Logo

RE'ST concept blinde luidspreker voor LG met ingebouwde projector onthuld

De RE'ST concept blinde luidspreker heeft een geïntegreerde projector. (Beeldbron: Behance)
De RE'ST concept blinde luidspreker heeft een geïntegreerde projector. (Beeldbron: Behance)
Een concept blinde luidspreker voor LG, de RE'ST, is onthuld. De gadget beschikt over sfeerverlichting en een projector om video of beelden op het rollende display te gieten. Je kunt de speaker bedienen met een bijbehorende slimme afstandsbediening, de RE'ST ASSISTANT, waarmee je ook je dagelijkse routine kunt bijhouden.

De RE'ST, een concept 2-in-1 blinde luidspreker voor LGis onthuld. Het project was een samenwerking tussen het Korea Design Membership en LG Electronics, met de bedoeling een gadget te ontwerpen om je levensstijl te verbeteren, vooral aan het begin en het einde van de dag. De automatische jaloezie heeft een projector aan de achterkant die kan worden gebruikt om video's of je dagelijkse agenda te tonen op het rollende scherm. Aan de achterkant van de luidspreker zitten ook sfeerlichten, die gekleurd licht op je muur kunnen werpen.

Beugels worden gebruikt om het apparaat boven het raam te monteren, onder een hoek van 10° om krachtige audio te leveren, zelfs wanneer het hoog aan de muur wordt geplaatst. LED's aan de voorkant van het apparaat geven het volume van de luidspreker aan, en met de bijbehorende LG RE'ST ASSISTANT afstandsbediening kun je de instellingen van de luidspreker of de jaloezie aanpassen. Zo kun je met de gadget bijvoorbeeld de kleur en helderheid van je sfeerverlichting aanpassen. Bovendien kun je de assistent gebruiken om je dagelijkse routine bij te houden, je te herinneren aan komende taken en voltooide acties te loggen. De concept gadget wordt getoond in drie kleurstellingen, in natuurlijke tinten.

Het projectteam bestond uit HoChul Shin, Jiun Park, Minji Kim en Seungjun Jeon. Aangezien dit een conceptapparaat is, moeten specifieke details zoals de luidsprekeropstelling en de maximale helderheid van de projector nog worden verstrekt. Het is onduidelijk of LG van plan is de RE'ST blinde luidspreker in de toekomst op de markt te brengen.

De LG RE'ST ASSISTANT afstandsbediening. (Beeldbron: Behance)
De LG RE'ST ASSISTANT afstandsbediening. (Beeldbron: Behance)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > RE'ST concept blinde luidspreker voor LG met ingebouwde projector onthuld
Polly Allcock, 2023-03- 4 (Update: 2023-03- 4)