Notebookcheck Logo

Nothing Telefoon (1): 100 stuks raken StockX in tijdgelimiteerde veiling als MKBHD volledig ontwerp onthult

Het volledige Nothing Phone (1) ontwerp is eindelijk onthuld, met dank aan MKBHD. (Afbeelding bron: Marques Brownlee)
Het volledige Nothing Phone (1) ontwerp is eindelijk onthuld, met dank aan MKBHD. (Afbeelding bron: Marques Brownlee)
MKBHD heeft een blik geworpen op de Nothing Phone (1), bijna drie weken voor de release van het toestel. In de tussentijd hebben Nothing en StockX samengewerkt om 100 limited edition Phone (1) units te verkopen, die al meer dan 2.000 pond hebben opgebracht.

Nothing is begonnen met het aanbieden van de telefoon (1) viaStockX, waar het is begonnen met het veilen van 100 eenheden. Volgens de aankondiging is de Nothing Phone (1) 'nog een gamechanger' die gebruik maakt van 'elegante, verantwoord geproduceerde materialen' en 'een heleboel functies'. Zonder ironie voegt Nothing eraan toe dat de Phone (1) zonder 'marketingjargon' is.

Ter referentie, in de advertentie staat dat de veiling open zal blijven tot 08:59 ET op 23 juni. Na het verstrijken van die tijd zal Nothing de 100 hoogste biedingen selecteren en 100 in serie geproduceerde handsets versturen. Op het moment van schrijven heeft het hoogste bod £2,00 bereikt, na een stijging van £1,600 in het laatste uur.

Ondertussen heeftMKBHDeen hands-on video gepubliceerd met de Nothing Phone (1), waarin enkele van zijn functies worden gedetailleerd. In de basis lijkt de smartphone op een iPhone 12 gekruist met een Pixel 5. Het achterpaneel onderscheidt het echter van andere smartphones, met tal van op licht gebaseerde gimmicks. Zo heeft de Nothing Phone (1) een batterijladingsmeter boven zijn USB Type-C-poort, samen met de optie om alle lichten te gebruiken als een camera-vullicht. Nothing brengt de Phone (1) op 12 juli uit, maar veel specificaties zijn op dit moment nog onbekend.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Nothing Telefoon (1): 100 stuks raken StockX in tijdgelimiteerde veiling als MKBHD volledig ontwerp onthult
Alex Alderson, 2022-06-22 (Update: 2022-06-22)