Notebookcheck Logo

De Nothing Launcher is nu beschikbaar om te installeren op de meeste Android smartphones

Met de Nothing Launcher kun je onder andere app-pictogrammen en mappen vergroten. (Afbeelding bron: Nothing)
Met de Nothing Launcher kun je onder andere app-pictogrammen en mappen vergroten. (Afbeelding bron: Nothing)
De Nothing Phone (1) is nog niet gelanceerd, maar je kunt zijn launcher-software nu uitproberen op de meeste Android -smartphones. In eerste instantie uitgebracht op de Pixel 6 en de Galaxy S22-serie, is Nothing Launcher nu beschikbaar op elke smartphone die draait op Android 11 of nieuwer.
Alex Alderson, 🇺🇸 🇫🇷 ...

Vorige maand bracht Nothing zijn launcher voor Android, een vrij minimale inspanning van Carl Pei's bedrijf. In eerste instantie was de Nothing Launcher beschikbaar op de Pixel 6 en de Galaxy S22-serie, waarbij OnePlus-smartphones ontbraken. Het bedrijf heeft sindsdien echter de geschiktheid van Nothing Launcher uitgebreid en eerdere beperkingen verwijderd.

Nog steeds beschikbaar om gratis te downloaden, zal de Nothing Launcher nog steeds alleen werken op smartphones met Android 11 of nieuwer. Bovendien is het de moeite waard te benadrukken dat Nothing Launcher nog steeds in Beta en Early Access is, wat kan verklaren waarom sommige mensen de functionaliteit als een beetje basaal beschouwen. Zoals Android Authority laat zien in de video hieronder, biedt de Nothing Launcher nauwelijks innovatieve of nieuwe functies.

Als je bijvoorbeeld op de weerwidget tikt, verschijnt er een website in plaats van een submenu met de naam Nothing. Vanaf versie 1.0.1 heeft Nothing een 'How to Set Up'-pagina toegevoegd, die wordt geactiveerd wanneer je de launcher voor de eerste keer opent. Ook heeft Nothing het proces van het veranderen van je wallpaper naar de Nothing wallpaper vereenvoudigd, die kan worden getriggerd met een pop-upvenster. Om de een of andere reden heeft Nothing ook een Dropbox-link voorzien om bonusachtergronden en -ringtones te downloaden, in plaats van ze in de Nothing Launcher zelf te integreren.

Bron(nen)

Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - Senior Tech Writer - 5784 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: @aldersonaj
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 234557 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > De Nothing Launcher is nu beschikbaar om te installeren op de meeste Android smartphones
Alex Alderson, 2022-05-13 (Update: 2022-05-13)