Notebookcheck Logo

Nothing Phone (1) lanceringsdatum bevestigd voor meerdere markten met Return to Instinct evenement

De Nothing Phone (1) zou onder meer een transparante achterkant moeten hebben. (Afbeelding bron: Nothing)
De Nothing Phone (1) zou onder meer een transparante achterkant moeten hebben. (Afbeelding bron: Nothing)
Nothing heeft het deksel gelicht over wanneer het de Phone (1) zal onthullen, nadat het de smartphone maandenlang had geplaagd. De Nothing Phone (1) zal beschikbaar zijn in meerdere markten, waaronder India. De smartphone moet rond de 500 euro gaan kosten, heeft een Qualcomm Snapdragon-chipset en een transparante achterkant.

Nothing heeft eindelijk de lanceringsdatum bevestigd van zijn eerste smartphone, die het blijft aanprijzen als een ontwrichtende intrede in de smartphonemarkt. Specifiek beweert het bedrijf dat zijn Nothing Phone (1) de industrie zal veranderen, hoewel Nothing ook de Nothing Ear 1 tot in het oneindige heeft gehyped. Kortom, Nothing blijft de marketingtactieken van OnePlus volgen, ten goede of ten kwade.

Ter referentie, het 'Return to Instinct' lanceringsevenement begint om 15:00 UTC (16:00 BST/11:00 EST/20:30 IST) op 12 juli. Overigens kun je je aanmelden op Nothing's website om op de hoogte te worden gehouden van het evenement, dat het op zijn website zal streamen. Het is geen verrassing dat Nothing het stil houdt over de meeste aspecten van de Phone (1), maar het heeft bevestigd dat de smartphone zal vertrouwen op een Qualcomm Snapdragon SoC. Ook zal de Nothing Phone (1) een gerecycled aluminium mid-frame hebben, een transparante achterkant, ondersteuning voor draadloos opladen en geen display kin.

Naar verluidt zal de Nothing Phone (1) beschikken over een 6,55-inch plat beeldscherm met een gecentreerde front-facing camera. Bovendien wordt verwacht dat Nothing naar verwachting uit te rusten de Phone (1) uit te rusten met een OLED-paneel dat een output heeft van 2.400 x 1.080 pixels; details over de verversingssnelheid zijn in dit stadium nog onbekend. Naar verluidt zal de Nothing Phone (1) verkocht worden voor ongeveer €500, dus verwacht een Snapdragon 7 Gen 1, in plaats van de Snapdragon 8 Gen 1 of de Snapdragon 8 Plus Gen 1.

(Afbeelding bron: Niets)
(Afbeelding bron: Niets)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Nothing Phone (1) lanceringsdatum bevestigd voor meerdere markten met Return to Instinct evenement
Alex Alderson, 2022-06- 8 (Update: 2022-06- 8)