Notebookcheck Logo

Nothing Phone (1) scherm specificaties opduiken met concept render

De Nothing Phone (1), zoals bedacht door TechDroider. (Afbeelding bron: TechDroider)
De Nothing Phone (1), zoals bedacht door TechDroider. (Afbeelding bron: TechDroider)
De Nothing Phone (1) mag dan ongrijpbaar blijven, maar TechDroider heeft details gedeeld over het display van de smartphone. De leaker heeft ook een concept render aangeboden, die de gelijkenissen benadrukt die de Nothing Phone (1) zal delen met veel andere mid-range smartphones.

TechDroider heeft displayspecificaties geschetst voor de Phone (1), de langverwachte smartphone van Nothing. Aangekondigd in maart, heeft Nothing sindsdien de Nothing Launcher uitgebracht, die het aanvankelijk beperkte tot de Galaxy S21- en Galaxy S22-serie, plus de Google Pixel 5- en Pixel 6-serie. Helaas moet Nothing nog steeds meer details delen over de Nothing Phone (1), inclusief de prijs.

VolgensTechDroider, heeft de Nothing Phone (1) een OLED-scherm, passend bij zijn tijdgenoten. Ook beweert de leaker dat het scherm 6,55 inch in doorsnee meet, iets kleiner dan de Nord CE 2 Lite 5G maar 0,5-inch groter dan de Galaxy A53. Het 6,55-inch paneel zal werken met 2.400 x 1.080 pixels; 1440p en 2160p (4K) displays blijven voorlopig een exclusief vlaggenschip.

Ter referentie: een resolutie van 2.400 x 1.080 pixels levert een beeldverhouding van 20:9 op, een favoriete beeldverhouding van Android OEM's. Bovendien meldtTechDroiderdat de Nothing Phone (1) platte randen en "geen kin" heeft, verwijzend naar de minimale onderste bezel. Overigens heeftTechDroiderheeft de Nothing Phone (1) getoond met uniforme bezels, maar ze hebben dit niet vermeld in hun tweet. Voorspelbaar is dat de Nothing Phone (1) ook een gecentreerde front-facing camera zal hebben. Naar verluidt zal Nothing de Phone (1) eind juli onthullen, met een releasedatum van 21 juli in het vooruitzicht. Andere specificaties zoals de chipset van de smartphone blijven in dit stadium onbekend.

(Afbeelding bron: TechDroider)
(Afbeelding bron: TechDroider)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Nothing Phone (1) scherm specificaties opduiken met concept render
Alex Alderson, 2022-06- 6 (Update: 2022-06- 6)