Notebookcheck Logo

Nothing Phone (2a): Render afbeeldingen, euro prijs, kleuren en configuraties uitgelekt

Volgens het laatste lek uit Duitsland zal de Nothing Phone 2a in Europa gelanceerd worden voor prijzen onder de 400€.
Volgens het laatste lek uit Duitsland zal de Nothing Phone 2a in Europa gelanceerd worden voor prijzen onder de 400€.
De volgende midrange telefoon van Nothing met een glyph-interface en een uniek ontwerp zal in Europa verkrijgbaar zijn tegen aanzienlijk lagere prijzen dan het Snapdragon 8+ Gen 1-model van 2023. Een leaker uit Duitsland heeft prijzen, configuraties en kleuren onthuld, plus twee renderafbeeldingen.

Op het Mobile World Congress 2024 eind februari zal Nothing-oprichter Carl Pei naar verwachting de nieuwste smartphone-iteratie van het bedrijf onthullen. Het middenklasse model voor de Nothing Phone (2), vermoedelijk de Nothing Phone (2a), zal waarschijnlijk een afgeslankte variant zijn, zowel qua optiek als qua specificaties, en zal ook tegen een lagere prijs op de markt komen. De Nothing Phone 2 is momenteel verkrijgbaar op Amazon voor een prijs van $799.

Vergeleken met het huidige semi-vlaggenschip op basis van Snapdragon 8+ Gen 1, zal de Nothing Phone 2a, die waarschijnlijk uitgerust zal zijn met de Mediatek Dimensity 7200, verkrijgbaar zijn voor minder dan 400€ (~$440), althans volgens Roland Quandt in een van zijn laatste berichten op het sociale netwerk X (voorheen Twitter). Naar verluidt plant Pei een model met 8 GB RAM en 128 GB opslag, evenals een variant met 12 GB RAM en 256 GB opslag, terwijl de kleuropties beperkt blijven tot wit en zwart.

Een paar lekken - de meest recente met wat technische gegevens - hebben al laten doorschemeren hoe de nieuwe Nothing mobiele telefoon eruit zal zien, en de twee renderafbeeldingen hierboven (zwart model) en hieronder (wit model) circuleren nu, hoewel het niet helemaal duidelijk is waar ze vandaan komen. Ze zijn overal op het internet te vinden, zoals op Chinees netwerk Weibo. Of geïnteresseerde kopers dit ontwerp mooi zullen vinden is natuurlijk een kwestie van smaak, en het is ook de vraag of de prijs van net geen 400€ (~$440) voor een Dimensity 7200 smartphone veel geïnteresseerden zal aantrekken.

Bron(nen)

Roland Quandt

Renders via Weibo

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 01 > Nothing Phone (2a): Render afbeeldingen, euro prijs, kleuren en configuraties uitgelekt
Alexander Fagot, 2024-01- 1 (Update: 2024-01- 1)