Notebookcheck Logo

Nothing Phone (2a) ontwerp officieel teased nu leaker eerdere vermeende promotionele afbeelding weerlegt

Er wordt gezegd dat de Phone (2a) een duidelijke upgrade is ten opzichte van de Phone (1). (Afbeeldingsbron: Nothing)
Er wordt gezegd dat de Phone (2a) een duidelijke upgrade is ten opzichte van de Phone (1). (Afbeeldingsbron: Nothing)
Nothing heeft nu officieel het ontwerp van de Phone (2a) teased, de 'duidelijke upgrade' van het bedrijf ten opzichte van de Phone (1). De Nothing Phone (2a) komt met bekende ontwerpkenmerken, maar lijkt in niets op een eerdere render van @OnLeaks, die de leaker nu heeft erkend.

Terwijl Nothing nog steeds stil blijft over veel van zijn volgende smartphone, is het nu begonnen met het laten doorschemeren van een paar ontwerpelementen. Daarbij heeft het bedrijf ook een vermeende promotiefoto in diskrediet gebracht die eerder eerder deze week gedeeld door @OnLeakszij het zonder de onthulling van laatstgenoemde te erkennen. Het zal u niet verbazen dat dezelfde leaker sindsdien zijn eerdere bericht heeft ontkracht:

Dus... Het lijkt erop dat mijn #Nothing Phone 2a lek verkeerd was, want...

DIT IS NIET de #NothingPhone2a! (zeer valse blik door niet officiële persweergave) Sorry...

Terwijl de vermeende promotiefoto van @OnLeaks de Phone (2a) met een subtiel gebogen achterpaneel liet zien, impliceert de teaser van Nothing dat het toestel de bestaande designtaal van het bedrijf zal behouden. De Nothing Phone (2a) heeft dus een vlakke achterkant, mogelijk een doorschijnende achterkant, en een afgeschuind middenframe. Daarnaast lijkt de handset ook de witte kleur over te nemen waarin Nothing de Telefoon (1) en Telefoon (2) (momenteel $689 op Amazon).

Als eerdere gelekte hands-on foto's kloppen, dan zal de Phone (2a) een centraal geplaatste camerabehuizing aan de achterkant hebben, in tegenstelling tot de andere twee smartphones van Nothing. Ondertussen wijzen andere geruchten op specificaties zoals een Medicated Dimensity 7200 chipset, een 120 Hz AMOLED scherm en verschillende hoge-megapixelcamera's. Nothing zal de Phone (2a) later deze maand presenteren tijdens MWC 2024, waarvan het bedrijf de bevestiging eind vorig jaar.

(Afbeeldingsbron: Nothing)
(Afbeeldingsbron: Nothing)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Nothing Phone (2a) ontwerp officieel teased nu leaker eerdere vermeende promotionele afbeelding weerlegt
Alex Alderson, 2024-02-11 (Update: 2024-02-11)