Notebookcheck Logo

Nothing Phone (2a): Gelekte hands-on foto's verschijnen maanden voor geruchtmakende MWC 2024 release

De Nothing Phone (2a) in een lekvrij hoesje. (Afbeeldingsbron: @yogeshbrar)
De Nothing Phone (2a) in een lekvrij hoesje. (Afbeeldingsbron: @yogeshbrar)
Hands-on foto's van de volgende smartphone van Nothing zijn online uitgelekt, meer dan twee maanden voor de officiële onthulling volgens de geruchten. Het toestel, dat de naam Nothing Phone (2a) krijgt, zal naar verwachting een mix van Nothing Phone (2) hardware bevatten, zoals een paar 50 MP camera's aan de achterkant, maar ook componenten uit het middensegment.

Gisteren, berichtten we over de eerste details voor de volgende smartphone van Nothing. Hoewel het apparaat de Telefoon (2) (momenteel $649 op Amazon) zal vervangen, lijkt het een vernieuwde designtaal te hebben. Vervolgens heeft leaker Yogesh Brar hands-on foto's gedeeld van hetzelfde apparaat, dat Nothing volgens de geruchten aan het ontwikkelen is onder het modelnummer 'A142', en 'AIN142' voor de Indiase variant.

Naar verluidt zijn de foto's hieronder van een productie validatie test (PVT) unit, de laatste fase van prototyping voor massaproductie. De specificaties zouden dus representatief moeten zijn voor de verkoopeenheden, die naar verwachting zullen worden geleverd als de Nothing Phone (2a). Ondanks de aanwezigheid van een privacydeksel bevestigen de foto's dat het apparaat twee achterwaarts gerichte camera's heeft die horizontaal en dichter bij het midden van het achterpaneel zijn gemonteerd dan op recente Nothing-smartphones.

Bovendien suggereert de linker foto dat beide achteruitkijkcamera's een output van 50 MP hebben, wat overeen zou komen met de Telefoon (2). Het lijkt er echter op dat Nothing de Phone (2a) heeft gedegradeerd naar een 16 MP front-facing camera, de helft van de resolutie van het equivalent in de Telefoon (2). De afbeelding meldt ook dat het apparaat een 6,7-inch AMOLED-scherm, 8 GB RAM en 128 GB opslag heeft, die het allemaal zou delen met de Telefoon (2). Momenteel wordt verwacht dat de Phone (2a) in februari 2024 zal verschijnen tijdens MWC 2024, waarvoor Nothing al een teaser voor een lanceringsevenement teaser.

(Afbeeldingsbron: @yogeshbrar)
(Afbeeldingsbron: @yogeshbrar)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 12 > Nothing Phone (2a): Gelekte hands-on foto's verschijnen maanden voor geruchtmakende MWC 2024 release
Alex Alderson, 2023-12-18 (Update: 2023-12-18)