Notebookcheck Logo

Next-level Galaxy S23 Ultra selfie camera shot maakt Pixel 7 Pro inspanning verbleken in vergelijking

De selfiecamera van de Samsung Galaxy S23 Ultra is getest tegen een Google Pixel 7 Pro. (Beeldbron: @edwards_uh - bewerkt)
De selfiecamera van de Samsung Galaxy S23 Ultra is getest tegen een Google Pixel 7 Pro. (Beeldbron: @edwards_uh - bewerkt)
Er is een vergelijking gemaakt tussen de Samsung Galaxy S23 Ultra en de Google Pixel 7 Pro wat betreft de mogelijkheden van hun selfiecamera's. De front-facing camera van de Pixel 7 Pro is alom geprezen voor het vastleggen van natuurlijk ogende beelden, maar het voorbeeld geproduceerd door de Galaxy S23 Ultra lijkt in dit geval next level te zijn in termen van kwaliteit.

Fotografie-gerelateerde lekken voor de Samsung Galaxy S23 Ultra hebben de eetlust al opgewekt en dezelfde leverancier van die beelden, Edwards Urbina, heeft nu een selfie afbeelding vergelijking tussen de aankomende premium vlaggenschip telefoon en de Google Pixel 7 Pro. De twee shots tonen Urbina op dezelfde locatie en met dezelfde kleding aan, vermoedelijk genomen op hetzelfde moment van de dag om de vergelijking eerlijk te houden. Terwijl de poging van de Pixel 7 Pro fatsoenlijk genoeg is, lijkt de Galaxy S23 Ultra selfie camera foto op een heel ander kwaliteitsniveau te liggen.

De Samsung Galaxy S23 Ultra selfie sample is zeer gedetailleerd en goed gedefinieerd. Urbina heeft zich nog niet persoonlijk uitgelaten over de nauwkeurigheid van de huidtinten, maar vergeleken met andere foto's op zijn Twitter feed, lijkt het erop dat de S23 Ultra er goed in geslaagd is een realistische weergave te produceren. De minder herkenbare kenmerken van zijn gezicht, zoals de lijnen die ontstaan door de botstructuur, zijn sterk weergegeven door de Samsung-telefoon, terwijl de Google Pixel 7 Pro's inspanning een meer vage ondertoon heeft.

Het grootste detailverschil tussen de Galaxy S23 Ultra en de Pixel 7 Pro zit in het haar van de originele poster. Ook hier is de poging van de Google-telefoon van een goed niveau, maar het biedt veel minder definitie en scherpte dan de selfie-opname van de S23 Ultra, waar het praktisch mogelijk is om elke afzonderlijke haarlok te onderscheiden. Camera review specialisten DXOMARK vond de selfiecamera van de Google Pixel 7 Pro goed en gaf de 10,8 MP, f/2.2 sensor aan de voorkant een score van 142, waarmee de smartphone op de vijfde plaats staat in de selfiecameratabel, achter een paar telefoons van Apple en een paar van Huawei.

De Galaxy S22 Ultra deed het niet zo goed op dit specifieke gebied, waarbij DXOMARK de selfiecamera een score van 135 toekende (Exynos model). In feite, volgens de ranglijst van de review siteheeft de Galaxy S20 Ultra 5G (Exynos) de beste selfiecamera van alle geteste Samsung-smartphones, maar hij staat op 137 in de huidige ranglijst op de negende plaats. Kijkend naar de selfie foto van de Galaxy S23 Ultra hier, met de camera vermoedelijk een 12 MP, f/2.2 sensor, is het niet moeilijk voor te stellen dat Samsung nieuwe review hoogten bereikt in deze specifieke afdeling.

Koop een ontgrendelde en vernieuwde Samsung Galaxy S20 Ultra op Amazon

Galaxy S23 Ultra - selfie. (Beeldbron: @edwards_uh)
Galaxy S23 Ultra - selfie
Pixel 7 Pro - selfie. (Beeldbron: @edwards_uh)
Pixel 7 Pro - selfie
Galaxy S23 Ultra - haardefinitie. (Beeldbron: @edwards_uh)
Galaxy S23 Ultra - definitie van het haar
Pixel 7 Pro - haardefinitie. (Beeldbron: @edwards_uh)
Pixel 7 Pro - haardefinitie

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Next-level Galaxy S23 Ultra selfie camera shot maakt Pixel 7 Pro inspanning verbleken in vergelijking
Daniel R Deakin, 2023-01-24 (Update: 2023-01-24)