Notebookcheck Logo

Nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra camera voorbeelden tonen indrukwekkende nachtografie en verbeterde zoom prestaties

De camera's van de Galaxy S23 Ultra maken nu al indruk. (Bron: Samsung)
De camera's van de Galaxy S23 Ultra maken nu al indruk. (Bron: Samsung)
Na de hands-on lekken van de Galaxy S23 Ultra gisteren, zijn er nu ook cameramonsters uitgelekt van het vlaggenschip dat op 1 februari uitkomt, die de blijkbaar verbeterde prestaties van de telefoon bij weinig licht en zoomcamera's laten zien.

De Samsung Galaxy S23 Ultra maakte zijn eerste live verschijning gisteren. In aanloop naar zijn debuut op 1 februari werd de telefoon uit de doos gehaald en in levende lijve getoond, en nieuwe lekken hebben nu ook vroege cameramonsters van het vlaggenschip opgeleverd.

Hoewel het moeilijk is om de kwaliteit van de opnames te beoordelen zonder een vergelijking naast elkaar met andere vlaggenschip telefoons of zelfs de Galaxy S22 Ultra van vorig jaar, slagen de gelekte monsters van de Galaxy S23 Ultra er nog steeds in om indruk te maken. De opnamen hieronder laten bijvoorbeeld zien hoe goed de Galaxy S23 Ultra presteert in bijna pikzwarte omstandigheden. Het is onduidelijk of de helderdere opname is gemaakt met alleen de Nachtmodus of de Astrofotomodus. De nachtmodus zou bijvoorbeeld indrukwekkender zijn.

Naast low-light samples zijn er ook zoomopnames van de S23 Ultra uitgelekt. De vier onderstaande afbeeldingen zijn naar verluidt gemaakt in het 1x, 3x, 10x en 30x zoombereik. De 1x, 3x en 10x opnames zien er allemaal uitstekend uit - geen verrassing, aangezien ze allemaal gebruik maken van speciale lenzen zonder digitale zoom. De 30x-opname ziet er echter nog steeds goed uit, waarbij leaker Ice Universe spreekt van een kwaliteit die vergelijkbaar is met een opname met 20x zoom van de Galaxy S22 Ultra.

In ieder geval hebben Samsung vlaggenschepen de neiging om na verloop van tijd aanzienlijke verbeteringen in cameraprestaties te zien met software-updates. Het lijkt erop dat de camera's van de Galaxy S23 Ultra al goed presteren, zelfs met pre-launch software. Dat belooft veel goeds.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra camera voorbeelden tonen indrukwekkende nachtografie en verbeterde zoom prestaties
Ricci Rox, 2023-01-23 (Update: 2023-01-23)