Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy M54 lekt met ontwerpwijzigingen ten opzichte van Galaxy M53

De Galaxy M54 zal later dit jaar verkrijgbaar zijn in contrasterende stijlen. (Beeldbron: MySmartPrice)
De Galaxy M54 zal later dit jaar verkrijgbaar zijn in contrasterende stijlen. (Beeldbron: MySmartPrice)
Persfoto's van de Samsung Galaxy M54 zijn online gelekt in aanloop naar de officiële lancering van het toestel. De Galaxy M54 heeft een ander ontwerp dan de Galaxy M53 en zal naar verwachting kort na de presentatie van de Galaxy S23-serie op de markt komen.

MySmartPrice heeft persafbeeldingen gelekt van de Samsung Galaxy M54 5G, meer dan drie maanden nadat details over het toestel online opdoken. Volgens de website is Samsung van plan de Galaxy M54 5G te presenteren kort na de Galaxy S23 serie, die op 1 februari verschijnt op 1 februari. MySmartPrice heeft nog geen specifieke releasedatum gedeeld, noch prijsinformatie voor enige regio.

Terwijl de website geen informatie heeft gelekt over hoe dicht de handset bij de lancering is, heeft het een glimp geboden van hoe deGalaxy M53opvolger eruit ziet. Verrassend genoeg heeft de Galaxy M54 een camera minder aan de achterkant dan zijn voorganger, hoewel het gebogen achterpaneel blijft. De cameraspecificaties zijn vooralsnog onbekend, maar de gelekte persrenders bevestigen dat de Galaxy M-serie de Galaxy S23-serie zal volgen door individuele cameralenzen te gebruiken.

De Galaxy M54 lijkt dunnere schermranden te hebben dan de Galaxy M53ook. Om de een of andere reden onthoudt Samsung zich echter van uniforme randen bij zijn mid-range smartphones, waarbij de Galaxy M54 ook een opvallende kin heeft. Op basis van de tot nu toe gelekte renders komt de Galaxy M54 in minstens twee kleuren, beide met kleurcontrasterende kaders. Een capacitieve vingerafdrukscanner zal ook aanwezig zijn, net als bij zijn voorganger. Schijnbaarzal de Galaxy M54 beschikbaar zijn met de Exynos 1380 chipset, niet de Snapdragon 888 zoals werd aangenomen in oktober.

(Beeldbron: MySmartPrice)
(Beeldbron: MySmartPrice)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Samsung Galaxy M54 lekt met ontwerpwijzigingen ten opzichte van Galaxy M53
Alex Alderson, 2023-01-24 (Update: 2023-01-24)