Notebookcheck

Kort testrapport Mobvoi TicPods 2 Pro: knik tweemaal a.u.b.

Mobvoi, een Chinees bedrijf dat bekend staat op de markt voor wearables zoals de "Ticwatch" smartwatch-serie of de draadloze TicPods-oordopjes, luidde begin januari de tweede generatie TicPods in met de "TicPods 2" en "TicPods 2 Pro". We hebben een testunit van de TicPods 2 Pro ontvangen en zullen onze indrukken hier beschrijven.
Veel technologie in een erg klein volume
Veel technologie in een erg klein volume

Conclusie

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

Mobvoi's TicPods 2 Pro zitten boordevol intelligente features op het vlak van gebaren en spraak, evenals tal van nuttige, doordachte ideeën. Sommige mensen zullen de versie zonder de siliconen pluggen verkiezen, aangezien ze ook zeer goed op hun plaats blijven in het oor en luid genoeg zijn om ook in drukke straten te kunnen gebruiken. Comfort is prima, net als de opgegeven batterijduur, die trouwens maar net moet onderdoen voor die van de Apple AirPods Pro. Wat prijs betreft, zijn de TicPods 2 Pro op Amazon.de verkrijgbaar voor 140 euro. De normale TicPods 2, die het zonder de AI-functies en noodzakelijke sensoren voor TicHear, TicMotion en de Dual-Mic moeten doen, zijn voor 99 euro op Amazon te vinden.https://www.mobvoi.com/eu/pages/ticpods2 

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Mobvoi TicPods 2 Pro: knik tweemaal a.u.b.
Daniel Puschina, 2020-04-11 (Update: 2020-04-12)