Notebookcheck

Kort testrapport Apple AirPods Pro: Dure oordoppen of echte Hi-Fi-pareltjes?

De AirPods Pro bieden heel wat features, maar klinken ze ook beter dan gewone AirPods?
De AirPods Pro bieden heel wat features, maar klinken ze ook beter dan gewone AirPods?
Apple heeft de laatste generatie van zijn witte oordopjes gelanceerd en belooft een aantal veelbelovende verbeteringen ten opzichte van de bestaande AirPods. Hoe iconisch de designs van Apple ook zijn geweest sinds de eerste iPad, de geluidskwaliteit van zijn oordopjes is altijd redelijk matig gebleven. Is het bedrijf er eindelijk in geslaagd om Hi-Fi-geluidskwaliteit te bekomen of zijn de AirPods Pro louter een stap in de juiste richting?
, , , , , ,
zoekrelatie.
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
 

Besluit

Dit is de verkorte versie van het originele artikel. Het volledige, Engelse testrapport vind je hier.

Al bij al bieden de AirPods Pro van Apple een aantrekkelijk totaalpakket. De nieuwste oordopjes van Apple zien er geweldig uit, zijn comfortabel om te dragen en bieden uitstekende ACN. Ze zijn ook klein genoeg dat ze gemakkelijk in je zakken passen, waardoor je perfect geschikt zijn voor pendelaars.

Als je tevreden bent met je huidige AirPods, maar aan het overwegen bent om te upgraden, zouden we de AirPods Pro zonder enige twijfel aanbevelen. De nieuwe oordopjes bieden betere geluidskwaliteit, noice cancellation en zijn ook ergonomischer. Als je echter op zoek bent naar echte Hi-Fi-audiokwaliteit kan je beter elders kijken; de AirPods Pro zijn immers niet van een dergelijk hoog niveau.

Hoewel de AirPods Pro beter klinken dan hun voorgangers, missen ze het dynamische bereik en de resolutie van duurde koptelefoons. We hebben het dan niet per se over bedraade koptelefoons, aangezien zelfs draadloze modellen betere geluidsweergave kunnen bereiken dan de AirPods Pro. Apple heeft de drivers ook redelijk helder ingesteld, wat minder naar de smaak zal zijn van mensen die op zoek zijn naar een warmer geluid. Kort samengevat bevinden de AirPods Pro zich duidelijk een stap hoger dan de AirPods van de tweede generatie, maar kunnen ze geen echte Hi-Fi-audiokwaliteit afleveren.

Alex Alderson
Editor of the original article: Alex Alderson - Senior Tech Writer - 4240 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: @aldersonaj
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Apple AirPods Pro: Dure oordoppen of echte Hi-Fi-pareltjes?
Hannes Brecher, 2019-11- 4 (Update: 2019-11- 4)