Notebookcheck Logo

De Samsung Galaxy Z Fold4 zou goedkoper kunnen zijn dan de Galaxy Z Fold3 omdat Samsung mikt op massale verkoop van opvouwbare producten

De Galaxy Z Fold3 was 200 dollar goedkoper dan de Galaxy Z Fold2. (Bron: Samsung)
De Galaxy Z Fold3 was 200 dollar goedkoper dan de Galaxy Z Fold2. (Bron: Samsung)
Volgens nieuwe informatie van een bron uit de toeleveringsketen zou de Samsung Galaxy Z Fold4 kunnen debuteren met een lager prijskaartje dan zijn voorganger, de Galaxy Z Fold3. De foldable wordt naar verwachting in augustus gelanceerd met camera's van de Galaxy S22 Ultra.

Samsung zal naar verwachting de Galaxy Z Fold4 en Galaxy Z Flip4 lanceren als zijn twee opvouwbare aanbiedingen voor dit jaar. Het bedrijf lijkt ook uit te gaan van een massale verkoop, en dat zou kunnen komen met een belangrijke beslissing.

Volgens insider Ross Young van de toeleveringsketen zijn de productiecijfers voor de Samsung Galaxy Z Fold4 en Z Flip4 meer dan het dubbele van wat ze waren voor de Galaxy Z Fold3 en Galaxy Z Flip3. Dit is ook niet nieuw, aangezien de informatie over displayzendingen voor de Galaxy Z Flip4 al een stijging van 70% aangaf. Beide opvouwbare hebben het segment vorig jaar grondig gedomineerd en Samsung zal hopen op dat succes voort te bouwen.

Om dat mogelijk te maken, is er een kans dat Samsung de Galaxy Z Fold4 lager prijst dan de Galaxy Z Fold3. Ross Young lijkt dat althans sterk te geloven. Het zou niet verrassend zijn, aangezien de Galaxy Z Fold3 debuteerde voor US$1799 tegenover de Galaxy Z Fold2voor US$1999. De Galaxy Z Fold4 zal hevige concurrentie ondervinden van toestellen zoals OnePlus's aankomende opvouwbare en de Google Pixel Notepaden terwijl het al het voordeel heeft dat het een vierde-gen product is, lijkt de prijs een belangrijke factor te worden in dit segment.

Koop de Samsung Galaxy Z Flip3 op Amazon.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 04 > De Samsung Galaxy Z Fold4 zou goedkoper kunnen zijn dan de Galaxy Z Fold3 omdat Samsung mikt op massale verkoop van opvouwbare producten
Ricci Rox, 2022-04-22 (Update: 2022-04-22)