Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy S20 Ultra redt schijnbaar een Oekraïense soldaat van de dood door een kogel

Een glad scheerresultaat. (Bron: OsintTechnical)
Een glad scheerresultaat. (Bron: OsintTechnical)
Een Oekraïense soldaat die in de loopgraven vecht, heeft nu onthuld hoe zijn leven werd gered dankzij zijn smartphone, naar het schijnt een Samsung Galaxy S20 Ultra, die een 7,62-kogel tegenhield. De telefoon is nu natuurlijk geruïneerd, maar de meesten zouden dat een eerlijke ruil vinden.

Terwijl de oorlog in Oekraïne voortwoedthebben sympathiserende landen van over de hele wereld militaire uitrusting en hulp gestuurd voor de Oekraïense verdedigers. In plaats van de nieuwste luchtdoelraket of kogelvrije vesten lijkt een Oekraïense soldaat van een zekere dood te zijn gered door het meest onwaarschijnlijke voorwerp: een Samsung Galaxy S20 Ultra.

Zoals gedeeld door oorlogscorrespondent @Osinttechnical op Twitter, heeft een Oekraïense soldaat in een loopgraaf onthuld hoe zijn leven werd gered door zijn smartphone. Het apparaat, in combinatie met een hondenpenning, lijkt de soldaat te hebben gered van de dood door een kogel, waarbij de kogel zelf door de telefoon ging maar de soldaat niet echt verwondde.

Hoewel de telefoon zelf niet te identificeren is, lijkt het hoesje ongelooflijk veel op de S-View Flip Cover Case voor de Galaxy S20 Ultra. De soldaat lijkt ook aan te geven dat de telefoon het equivalent van bijna 700 dollar kostte. Dat past goed bij de gebruikte Galaxy S20 Ultra prijzen.

Het is belangrijk om te herhalen dat de kogel, blijkbaar een kaliber van 7,62, werd gestopt dankzij zowel de Galaxy S20 Ultra als het naamplaatje van de soldaat. Als één van beide buiten beschouwing was gelaten, zou het resultaat heel anders zijn geweest. Toch is het een overwinning voor Samsung, en de eigenaar van de telefoon beschouwt de kosten van het nu dode toestel waarschijnlijk als goed besteed geld.

Koop de Samsung Galaxy S22 Ultra op Amazon.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 04 > Samsung Galaxy S20 Ultra redt schijnbaar een Oekraïense soldaat van de dood door een kogel
Ricci Rox, 2022-04-22 (Update: 2022-04-22)