Notebookcheck Logo

Huawei Watch FIT 2 krijgt nieuwe functies met grote software-update

De update van november 2022 voor de Watch FIT 2 zit boordevol veranderingen. (Beeldbron: NotebookCheck)
De update van november 2022 voor de Watch FIT 2 zit boordevol veranderingen. (Beeldbron: NotebookCheck)
Huawei is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Watch FIT 2, een van de vele smartwatches van het bedrijf. Uitgerold als HarmonyOS 2.1.0.177, brengt de update verschillende nieuwe functies naar de Watch FIT 2, zoals een Running Ability Index metric en de uitbreiding van de alarmfunctionaliteit van het apparaat.

Huawei heeft een nieuwe update uitgebracht voor de wereldwijde versie van de Watch FIT 2waarbij het bedrijf eenheden handhaaft die het in China op een speciale ontwikkelingstak seelt. Volgens Huawei Ailesiis deWatch FIT 2heeft HarmonyOS 2.1.0.177 ontvangen, wat een 275 MB download is via de Huawei Health-app. Zoals de screenshot hieronder laat zien, heeft Huawei het HarmonyOS-versienummer geapplet met het buildnummer C00M04.

Op basis van de onderstaande changelog heeft Huawei een dozijn wijzigingen aangebracht in deWatch FIT 2met HarmonyOS 2.1.0.177. Hoofdzakelijk voegt de update van deze maand ondersteuning toe voor Running Ability Index (RAI), een functie die VO2 Max-niveaus schat tijdens het hardlopen om feedback te geven over het verbeteren van aerobe prestaties. Ter referentie, andere Huawei smartwatches ondersteunen RAI, waaronder de Watch GT 3 SE.

Daarnaast is het nu mogelijk om tot 10 alarmen tegelijk in te stellen, terwijl HarmonyOS 2.1.0.177 ook de optie toevoegt om de lay-out van de smartwatch te bewerken door lang op een kaartelement te drukken. Bovendien beweert Huawei de zwembadactiviteit te hebben geoptimaliseerd door de mogelijkheid toe te voegen om een zwembadlengte in te stellen. Evenzo zou HarmonyOS 2.1.0.177 superieure functionaliteit voor berichtmeldingen moeten bieden, samen met verbeterde gesprekskwaliteit in bepaalde scenario's. De update van deze maand voor deWatch FIT 2zou nu wereldwijd beschikbaar moeten zijn om te downloaden, ongeacht het land waarin u zich bevindt.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Huawei Watch FIT 2 krijgt nieuwe functies met grote software-update
Alex Alderson, 2022-11-23 (Update: 2022-11-23)