Notebookcheck Logo

Huawei Watch D krijgt nieuwe functies met nieuwste HarmonyOS 2.1 update

De Huawei Watch D ging vorige maand in Europa in de verkoop. (Beeldbron: Huawei)
De Huawei Watch D ging vorige maand in Europa in de verkoop. (Beeldbron: Huawei)
Huawei heeft HarmonyOS 2.1.0.368 uitgebracht voor de Watch D, zijn eerste smartwatch die bloeddrukniveaus kan meten. De nieuwe update, die nu wordt uitgerold, voegt een paar verbeteringen in de levenskwaliteit toe voor de Huawei Watch D, waaronder de optie om te antwoorden op meldingen van berichtenapps van derden.

Huawei heeft nieuwe functies toegevoegd aan de Watch D, een van de high-end smartwatches die het bedrijf verkoopt. Wereldwijd uitgebracht vorige maandde Watch D heeft een bloeddrukmeter op het horloge, ECG-functionaliteit en Huawei's suite van gezondheidstracking software voor €399 in de eurozone en £349,99 in het Verenigd Koninkrijk.

Na de lancering van het apparaat heeft Huawei geprobeerd de software-ervaring van de Watch D te verbeteren met HarmonyOS 2.1.0.368, een update die wereldwijd beschikbaar is. Zoals de onderstaande changelog laat zien, kan de Watch D nu korte antwoorden op WhatsApp-berichten direct versturen in plaats van zijn toevlucht te nemen tot het oppakken van een gekoppelde smartphone. Let op: deze functie is alleen beschikbaar met de Watch D gekoppeld aan een Android of HarmonyOS-aangedreven apparaat, niet aan iOS.

Bovendien kun je antwoorden met een vooraf bepaalde set emoji's. Zoals gebruikelijk bevat HarmonyOS 2.1.0.368 niet nader genoemde optimalisaties van de systeemstabiliteit. De update van deze maand is slechts een download van 46 MB, hoewel dit nog wel even kan duren via de Huawei Health-app. Zie onze lanceringsartikel voor meer details over de Watch D en zijn mogelijkheden.

(Beeldbron: Huawei Ailesi)
(Beeldbron: Huawei Ailesi)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Huawei Watch D krijgt nieuwe functies met nieuwste HarmonyOS 2.1 update
Alex Alderson, 2022-11-24 (Update: 2022-11-24)