Notebookcheck Logo

Huawei Watch 4 Pro speciale editie smartwatch gelekt

Geruchten suggereren dat de Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition smartwatch binnenkort wordt gelanceerd. (Afbeeldingsbron: IT Home)
Geruchten suggereren dat de Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition smartwatch binnenkort wordt gelanceerd. (Afbeeldingsbron: IT Home)
Het ziet ernaar uit dat Huawei een nieuwe speciale versie van de Watch 4 Pro smartwatch in China gaat uitbrengen. Geruchten suggereren dat er een Space Exploration Edition van de wearable onderweg is, met een nieuw rood en metallic grijs ontwerp. Gelekte afbeeldingen geven wat details over het horloge, dat naar verwachting dezelfde functies zal hebben als het standaardmodel.

De Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition smartwatch is uitgelekt in China. Een rapport van IT Home suggereert dat het nieuwe model onderweg is, waarbij de website verschillende afbeeldingen van de wearable deelde.

De Watch 4 Pro Space Exploration Edition heeft een donkergrijze kast en bijpassende metalen armband, met rode accenten rond de lunette. De voorkant en het bandje voor de Space Exploration Edition van de Huawei Watch 4 Pro zullen waarschijnlijk gemaakt zijn van luchtvaartkwaliteit titanium, net als de standaardversie. Afgezien van het andere uiterlijk, wordt verwacht dat het speciale horloge identiek zal zijn aan de standaard editie, met een 1,5-inch LTPO AMOLED-scherm dat beschermd wordt door saffierglas. Kenmerken van de originele smartwatch zijn onder andere een eSIM voor telefoongesprekken, ondersteuning voor vrij duiken op een diepte tot 30 meter (~100 ft) en een hulpmiddel voor gezondheidsoverzichten dat hartslag, SpO2 en ademhalingsgegevens combineert. Het apparaat kan tot 4,5 dagen meegaan bij normaal gebruik of 21 dagen in de Ultra-long Battery Life modus.

Het is onduidelijk wanneer de Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition smartwatch in China op de markt komt en tegen welke prijs. Ter informatie: de Huawei Watch 4 Pro met titanium bandje wordt momenteel in de EU verkocht voor €549,99. Of de limited edition wearable ook in andere landen op de markt komt, valt nog te bezien.

(Afbeeldingsbron: IT Home)
(Afbeeldingsbron: IT Home)
(Afbeeldingsbron: IT Home)
(Afbeeldingsbron: IT Home)
(Afbeeldingsbron: IT Home)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Huawei Watch 4 Pro speciale editie smartwatch gelekt
Polly Allcock, 2024-04- 3 (Update: 2024-04- 3)