Notebookcheck Logo

Nieuwe Huawei Watch 4 Pro speciale editie smartwatch lanceert met verbeterde functies

De Huawei Watch 4 Pro Space Exploration smartwatch is gelanceerd. (Afbeeldingsbron: Huawei)
De Huawei Watch 4 Pro Space Exploration smartwatch is gelanceerd. (Afbeeldingsbron: Huawei)
De Huawei Watch 4 Pro Space Exploration smartwatch is na recente lekken officieel aangekondigd in China. Het model heeft een rood, zwart en donkergrijs ontwerp met verschillende hoogwaardige materialen. Bovendien heeft de wearable verschillende functie-upgrades ten opzichte van de originele versie van het horloge.

Huawei heeft de Watch 4 Pro Space Exploration smartwatch in China. Het nieuwe model, dat enkele dagen geleden uitlekte geleden uitlekte, heeft een rood en donkergrijs ontwerp. De wearable heeft een tweekleurige zwarte nano microkristallijne keramische lunette, en de kroon heeft een patroon dat geïnspireerd is op het Laval mondstuk in een raketmotor.

Het Watch 4 Pro Space Exploration horloge heeft ook een diamantachtige coating over het titanium van luchtvaartkwaliteit voor een betere slijtvastheid en krasbestendigheid. Net als de standaardversie heeft het horloge een 1,5 inch AMOLED LTPO-scherm met een resolutie van 466 x 466 px. Naast de veranderingen in het ontwerp zijn er verschillende functie-upgrades. Versie 2.0 van het gezondheidsrapport bevat 13 biometrische gegevens, vergeleken met de 10 van versie 1.0. De toevoegingen omvatten de analyse van hartritmestoornissen, de detectie van slaapapneu en de beoordeling van het risico op hyperglykemie. Een andere functie is de Ultra Wide Band (UWB) autosleutel, een nieuw hulpmiddel naast de Bluetooth en NFC-autobedieningen die beschikbaar zijn op het originele model. Andere functies van de smartwatch zijn WeChat, eSIM, contactloze betalingen en kaarten. Het horloge gaat 4,5 dagen mee bij normaal gebruik of tot 12 dagen in de ultralange batterijlevensduurmodus.

Hoewel het apparaat officieel op 12 april wordt gelanceerd, kunt u de Huawei Watch 4 Pro Space Exploration smartwatch in China al bestellen voor 4.999 yuan (~$690). Ter vergelijking, de bestaande versie van het horloge met de Mars Titanium Strap wordt verkocht voor 3.999 yuan (~$550) in China en €649 (~$700) in Duitsland. Het is onduidelijk of en wanneer de nieuwe editie van de smartwatch in andere landen te koop zal zijn.

(Afbeeldingsbron: Huawei)
(Afbeeldingsbron: Huawei)
(Afbeeldingsbron: Huawei)
(Afbeeldingsbron: Huawei)
(Afbeeldingsbron: Huawei)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Nieuwe Huawei Watch 4 Pro speciale editie smartwatch lanceert met verbeterde functies
Polly Allcock, 2024-04- 9 (Update: 2024-04- 9)