Notebookcheck Logo

Honor Magic Vs: Nieuw vlaggenschip opvouwbaar landt in China als bedrijf onthult wereldwijde lancering venster

De Magic Vs is verkrijgbaar in de kleuren zwart, cyaan en oranje. (Beeldbron: Honor)
De Magic Vs is verkrijgbaar in de kleuren zwart, cyaan en oranje. (Beeldbron: Honor)
Honor heeft in China de Magic Vs gelanceerd, een smartphone die volgens het bedrijf niet alleen qua ontwerp en prestaties, maar ook qua gebruikerservaring en beeldschermkwaliteit 'de lat hoger legt'. De smartphone is vanaf vandaag in China verkrijgbaar voor CNY 7.499 (~US$1.050) en Honor heeft laten weten wanneer de Magic Vs op de markt komt.

Honor heeft de Magic Vs aangekondigd, een toestel dat voortbouwt op de Magic V op een paar gebieden. De Magic Vs lijkt echter de displays van zijn voorganger te behouden, met een 6,45-inch cover en een 7,9-inch opvouwbaar OLED-scherm die beide op respectievelijk 90 Hz en 120 Hz werken. Verrassend genoeg is de Magic Vs meer dan 20 g lichter dan deMagic Ven 2 gram lichter dan de Samsung Galaxy Z Fold4hoewel de weegschaal nog steeds een flinke 261 g weegt.

Volgens Honor meet de Magic Vs 160,3 x 141,5 x 6,1 mm in uitgevouwen toestand, wat verandert in 160,3 x 72,6 x 12,9 mm in opgevouwen toestand. Met andere woorden, de Magic Vs is ongeveer even groot als zijn voorganger en zal merkbaar groter zijn dan de Galaxy Z Fold4. Kortom, Honor heeft de batterij, camera's, chipset en OS van de Magic V geüpgraded, waarbij deze laatste nu op MagicOS 7.0 gebaseerd is op Android 12. De upgrades die de Magic Vs bevat ten opzichte van de Magic V zijn als volgt:Honor Magic V Magic Vs
Honor Batterij
Camera's
SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1

Momenteel verkoopt Honor de Magic Vs alleen in China, waar hij begint bij CNY 7.499 (~US$1.050). Het bedrijf heeft echter aangegeven dat het van plan is het toestel in het eerste kwartaal van 2023 in Europa op de markt te brengen. Andere details over de wereldwijde release blijven in dit stadium onbekend, hoewel eerdere wereldwijde lanceringen van smartphones op Honor suggereren dat de Magic Vs in Europa zal aankomen met een of twee van zijn zwarte, cyaan en oranje kleurstellingen. Meestal biedt Honor wereldwijd ook minder opslagconfiguraties dan in China. Honor brengt de volgende opties naar de thuismarkt:

  • 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte
  • 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte
  • 12 GB RAM en 512 GB opslagruimte

Koop de Honor X8 op Amazon

(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Honor Magic Vs: Nieuw vlaggenschip opvouwbaar landt in China als bedrijf onthult wereldwijde lancering venster
Alex Alderson, 2022-11-23 (Update: 2022-11-23)