Notebookcheck Logo

Honor Magic Vs: Volgende generatie opvouwbare lanceringsdatum bevestigd na verschijnen van gelekt ontwerp en specificaties

De Honor Magic Vs is mogelijk weer een Chinese exclusive. (Beeldbron: Honor)
De Honor Magic Vs is mogelijk weer een Chinese exclusive. (Beeldbron: Honor)
Honor is begonnen met het plagen van de Magic Vs, zijn volgende generatie opvouwbare smartphone. De Magic Vs, die later deze maand en na de jaarlijkse top van Qualcomm wordt gelanceerd, heeft een ongelooflijk dun ontwerp en zou onder meer een 5.000 mAh batterij bevatten.

Honor heeft het ontwerp geplaagd van zijn volgende opvouwbare smartphone, die zal worden gelanceerd als de Magic Vs. Een paar dagen nadat een Weibo leaker schetsen deelde van de aankomende smartphone, heeft Honor verklaard dat de Magic Vs centraal zal staan tijdens het lanceringsevenement op 23 november. Momenteel is het onbekend of Honor van plan is andere smartphones te introduceren, met de Magic5-serie naar verluidt in een laat stadium van ontwikkeling is met Qualcomm's aankomende Snapdragon 8 Gen 2 chipset.

Op basis van de tot nu toe door Honor gedeelde afbeelding is de Magic Vs in uitgevouwen toestand veel dunner dan zijn voorganger. In feite lijkt het toestel nauwelijks dik genoeg voor zijn speakergrille. Bovendien heeft de Magic Vs een platter ontwerp dan zijn voorganger, een trend die een soort comeback heeft gemaakt met recente vlaggenschip iPhones en de Niets telefoon (1). Bovendien heeft Honor bevestigd dat het opvouwbare scherm een ponsgat zal hebben, in tegenstelling tot de Galaxy Z Fold4.

Helaas blijven andere details over de Magic Vs vooralsnog onbekend. Het is bijvoorbeeld onduidelijk of het toestel een kleine upgrade zal zijn ten opzichte van de Magic Vwat de naam doet vermoeden. Als dat het geval is, verwachten we dat de belangrijkste upgrade van de Magic Vs de Snapdragon 8 Plus Gen 1 of deSnapdragon 8 Gen 2. Volgens de gelekte Magic Vs tekeningen van deze week, zal de handset ook een 5.000 mAh batterij hebben, plus drie rear-facing camera's en nog een punch-hole selfie camera binnen zijn grote cover display.

(Beeldbron: Weibo)
(Beeldbron: Weibo)
(Beeldbron: Honor)
(Beeldbron: Honor)

Bron(nen)

Honor, Weibo & @RODENT950

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Honor Magic Vs: Volgende generatie opvouwbare lanceringsdatum bevestigd na verschijnen van gelekt ontwerp en specificaties
Alex Alderson, 2022-11-11 (Update: 2022-11-11)