Notebookcheck Logo

Honor 80: Nieuwe lekken wijzen op een overgang naar Dynamic Island-schermen en een mogelijke downgrade van de hoofdcamera achteraan voorspellingen

De Honor 70. (Bron: Honor)
De Honor 70. (Bron: Honor)
De 80-serie wordt getipt als Honor's next-gen gewas van premium mid-range Android smartphones. Nu lijkt een van hun laatste lekken erop te wijzen dat hun schermen een trend kunnen volgen die is gezet door de nieuwe iPhone 14 Pro en Pro Max. Ondertussen, de achterste camera's in ten minste 1 variant zou kunnen achterblijven van een ander.

De Honor 80 serie wordt momenteel verondersteld om zijn 70-serie voorgangers met spec bumps die mogelijk helemaal naar een combinatie van de Snapdragon 8+ Gen 1 processor en een 200MP camera in de beste Pro+ variant. Dan weer, de leaker Digital Chat Station.. deze verwachtingen wat naar beneden bijgesteld in hun laatste voorspellingen voor de toestellen.

Ondanks de vermelding van "relatief grote" camera-upgrades in deze nieuwe Weibo post, is de hoogste resolutie die genoemd wordt 160MP in plaats van 200MP. Tegenover deze enigszins ondermaatse nieuwe voorspelling staan beweringen van "dubbele 50MP " camera's voor de frontpanelen van de premium mid-rangers.

De mogelijk resulterende pil-vormige voor selfie camera's is verre van vreemd aan de Honor x0 serie; het is dan weer mogelijk dat deze functie migreert naar een centrale oriëntatie in 2023. Mocht dit het geval zijn, dan zullen fans van mobiele technologie de invloed van Appleen zijn nieuwe Dynamic Island om dat te bedanken.

De Honor 70: nu op Amazon

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 11 > Honor 80: Nieuwe lekken wijzen op een overgang naar Dynamic Island-schermen en een mogelijke downgrade van de hoofdcamera achteraan voorspellingen
Deirdre O'Donnell, 2022-11-10 (Update: 2022-11-10)