Notebookcheck Logo

Garmin brengt nieuwe No Wi-Fi versies uit van de Fenix 7 Pro en Fenix 7X Pro smartwatches

De Fenix 7/7X Pro Solar Edition smartwatches zijn nu verkrijgbaar zonder Wi-Fi-connectiviteit. (Afbeelding bron: Garmin)
De Fenix 7/7X Pro Solar Edition smartwatches zijn nu verkrijgbaar zonder Wi-Fi-connectiviteit. (Afbeelding bron: Garmin)
In Noord-Amerika heeft Garmin de Fenix 7 Pro - Solar Edition (zonder Wi-Fi) en de Fenix 7X Pro - Solar Edition (zonder Wi-Fi) smartwatches gelanceerd. De nieuwe modellen zijn bijna identiek aan hun tegenhangers met Wi-Fi, maar missen de ECG-app en Wi-Fi-connectiviteit. Hierdoor verdwijnen verschillende kaart- en muziekgerelateerde functies.

Twee nieuwe Garmin smartwatches, de Fenix 7 Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi) en de Fenix 7X Pro - Solar Edition (Zonder Wi-Fi)zijn aangekomen in Noord-Amerika. De modellen leken eerder in november stilletjes gelanceerd te zijn.

De Fenix 7 Pro en 7X Pro Solar Edition No Wi-Fi smartwatches zijn bijna identiek aan de Wi-Fi-capabele versies. Ze ondersteunen echter geen Wi-Fi-connectiviteit, waardoor tools zoals Outdoor Maps+ kaartcontent op abonnementsbasis, TopoActive-kaarten die rechtstreeks naar de wearable gedownload kunnen worden en muziek via apps zoals Spotify, Deezer of Amazon Music ontbreken. Ook ontbreekt op de No Wi-Fi wearables de ECG-app, die sensoren gebruikt om signalen met betrekking tot uw hartslag te volgen, waardoor mogelijk tekenen van boezemfibrilleren (AFib) kunnen worden gedetecteerd. Net als de standaard Fenix 7 Pro en 7X Pro Solar Edition modellen, worden de nieuwe horloges geleverd in Slate Gray met een zwarte band.

Interessant is dat de No Wi-Fi smartwatches voor dezelfde prijs worden verkocht als de Wi-Fi-geschikte equivalenten, hoewel deze momenteel zijn afgeprijsd. Het zou kunnen dat Garmin deze Wi-Fi-vrije variant van de smartwatch heeft uitgebracht voor mensen die in beveiligde faciliteiten werken, in plaats van als een manier om de kosten van het instapmodel te verlagen. U kunt de Garmin Fenix 7 Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi) nu in de VS en Canada kopen voor US$799,99/CA$1,079.99. De Fenix 7X Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi) wordt verkocht voor US$899,99/CA$1,219.99. Het is onduidelijk of en wanneer de nieuwe horloges in andere regio's verkrijgbaar zullen zijn.

De Fenix 7 Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi). (Afbeelding bron: Garmin)
De Fenix 7 Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi). (Afbeelding bron: Garmin)
De Fenix 7X Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi). (Afbeelding bron: Garmin)
De Fenix 7X Pro - Solar Edition (Geen Wi-Fi). (Afbeelding bron: Garmin)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Garmin brengt nieuwe No Wi-Fi versies uit van de Fenix 7 Pro en Fenix 7X Pro smartwatches
Polly Allcock, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)