Notebookcheck Logo

AYANEO SLIDE lanceert vanaf US$699 als krachtige GPD Win 4 rivaal met leveringen vanaf volgende maand

De AYANEO SLIDE is verkrijgbaar in de kleuren Bright Black en Sunrise White. (Afbeeldingsbron: AYANEO)
De AYANEO SLIDE is verkrijgbaar in de kleuren Bright Black en Sunrise White. (Afbeeldingsbron: AYANEO)
AYANEO verkoopt nu de SLIDE, een 6-inch gaming handheld die wordt aangedreven door een AMD Ryzen 7 7840U APU. De AYANEO SLIDE is verkrijgbaar met maximaal 64 GB RAM en een SSD van 4 TB en heeft veel trucs achter de hand, waaronder een verborgen toetsenbord met vijf rijen.

AYANEO is eindelijk begonnen met de verkoop van de SLIDE, een van de vele nieuwe gaming-handhelds van het bedrijf. Ter herinnering: AYANEO liet de SLIDE voor het eerst zien in mei 2022, samen met de AYANEO 2 met een AMD Ryzen 7 6800U APU. Sindsdien heeft de SLIDE veranderingen ondergaan, waaronder een overstap naar de Ryzen 7 7840Ueen APU die de standaard is geworden voor moderne gaming handhelds.

DeRyzen 7 7840Uacht op Zen 4 gebaseerde CPU-kernen die tijdens veeleisende taken kunnen worden opgevoerd tot 5,1 GHz. Deze CPU-kernen delen ook een TDP van 28 W met de Radeon 780Meen van RDNA 3 afgeleide iGPU met 12 Compute Units, een piekkloksnelheid van 2,7 GHz en krachtig genoeg om triple-A titels te spelen op 1080p met lage of gemiddelde grafische instellingen, afhankelijk van het spel.

(Afbeeldingsbron: AYANEO)
(Afbeeldingsbron: AYANEO)

Daarnaast heeft de AYANEO SLIDE een 6-inch IPS-scherm dat een piek van 400 nits haalt met een native resolutie van 1080p en een pixeldichtheid van 368 PPI. Terwijl het scherm van het apparaat omhoog schuift om een ingebouwd toetsenbord te onthullen zoals deGPD Win 4beweert AYANEO dat het scherm van de SLIDE tussen 10° en 30° kan worden versteld om de kijkhoeken te verbeteren. Zie het specificatieblad hieronder voor alle details over het apparaat.

AYANEO heeft bij de lancering vier geheugenconfiguraties geïntroduceerd, allemaal met LPDDR5X RAM, PCIe 4.0 opslag en een keuze uit Bright Black en Sunrise White kleuropties. Momenteel begint de AYANEO SLIDE bij US$699 met 16 GB RAM en 512 GB opslag, hoewel deze prijs uiteindelijk zal stijgen naar US$799 op Indiegogo en vervolgens naar US$899 wanneer AYANEO de SKU op zijn website aanbiedt. Zoals de afbeelding direct hieronder laat zien, is de SLIDE ook verkrijgbaar met maximaal 64 GB RAM en een 4 TB SSD voor een Early Bird-prijs van US$1.299. Het bedrijf hoopt vanaf volgende maand met de verzending van Indiegogo bestellingen te kunnen beginnen.

Koop de AYANEO GEEK op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > AYANEO SLIDE lanceert vanaf US$699 als krachtige GPD Win 4 rivaal met leveringen vanaf volgende maand
Alex Alderson, 2023-11-19 (Update: 2023-11-19)