Notebookcheck Logo

Galaxy Watch6 Classic renders tonen terugkeer van draaiende bezel

Uitgelekte render van de Galaxy Watch6 Classic. (Bron: Steve Hemmerstoffer en MySmartPrice)
Uitgelekte render van de Galaxy Watch6 Classic. (Bron: Steve Hemmerstoffer en MySmartPrice)
Samsung's Galaxy Watch6 Classic is opgedoken in de eerste renders van het toestel. Een belangrijk hoogtepunt is de terugkeer van de mechanische draaibare rand die op de Galaxy Watch5 Pro werd geschrapt voor een op aanraking gebaseerde versie.

Samsung bereidt zich voor op de lancering van de Galaxy Watch6 Classicen vult het gat dat is ontstaan door het ontbreken van een Classic-model in de Watch5 line-up van vorig jaar ( Galaxy ). De eerste renders van de verwachte smartwatch zijn opgedoken, met dank aan serial leaker Steve '@OnLeaks' Hemmerstoffer, zoals gedeeld via MySmartPrice.

De gelekte renders tonen de Galaxy Watch6 Classic met een draaiende bezel, in lijn met het ontwerp van zijn voorganger, de Galaxy Watch4 Classic. De beelden onthullen ook de aanwezigheid van home en back knoppen aan de rechterkant van het apparaat, samen met een magnetisch bandje. Uit de renders kunnen beperkte details worden afgeleid, maar als je een fan was van het ontwerp van de Galaxy Watch4 Classic en een modernere versie wenst, zou de nieuwe Watch6 Classic kunnen passen.

De terugkeer van de draaibare lunette in de Galaxy Watch6 Classic is een opvallend hoogtepunt, want die ontbrak in de Galaxy Watch5-serie. Het was een populaire functie en de verwijdering ervan werd betreurd door fans die niet blij waren met de minder nauwkeurige touch-based vervanging die werd geïntroduceerd op de Watch5 Pro. De terugkeer geeft aan dat Samsung naar zijn klanten heeft geluisterd.

Rapporten suggereren dat Samsung de Galaxy Watch6-serie, inclusief het Classic-model, zal onthullen tijdens het volgende Unpacked-evenement. Dit evenement staat volgens bronnen uit Korea gepland voor eind juli. Het is al bevestigd dat de Galaxy Watch6-serie zal draaien op de One UI 5 Watch skin, gebaseerd op WearOS. Daarnaast wijzen geruchten op mogelijke verbeteringen in de levensduur van de batterij, maar definitieve details zijn nog niet opgedoken.

Koop de Samsung Galaxy Watch5 Pro met Wi-Fi en Bluetooth bij Amazon voor slechts 399 dollar.

De Galaxy Watch6 Classic.(Bron: Steve Hemmerstoffer en MySmartPrice)
De Galaxy Watch6 Classic.(Bron: Steve Hemmerstoffer en MySmartPrice)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Galaxy Watch6 Classic renders tonen terugkeer van draaiende bezel
Sanjiv Sathiah, 2023-05-24 (Update: 2023-05-24)