Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy Buds2 Pro oordopjes om verhoogde transparantie modus te krijgen met de volgende update

De transparantiemodus zou nu beter moeten werken op de Galaxy Buds2 Pro met de volgende update. (Beeldbron: Samsung)
De transparantiemodus zou nu beter moeten werken op de Galaxy Buds2 Pro met de volgende update. (Beeldbron: Samsung)
Samsung heeft een herziening afgerond van de transparantiemodus die het aanbiedt met de Galaxy Buds2 Pro. Binnenkort zal het vlaggenschip oordopjes bieden meer controle over het versterkt omgevingsgeluid, die Samsung zal inschakelen via een nieuwe firmware-update.

Samsung heeft een nieuwe software-update aangekondigd voor de Galaxy Buds2 Pro, nog steeds het paradepaardje van de TWS-oordopjes. In een persbericht op https://news.samsung.com/global/global-accessibility-awareness-day-galaxy-buds2-pro-brings-enhanced-ambient-sound-for-people-who-are-hard-of-hearinglegt het bedrijf uit dat het in de komende weken zal beginnen met de distributie van deze update, hoewel het opmerkt dat de beschikbaarheid kan verschillen per provider, markt en model. De update introduceert in ieder geval upgrades voor de transparantiemodus van de oordopjes, die Samsung op de markt brengt als 'Amplify ambient sound'.

Voorheen was het mogelijk om de transparantiemodus op de Galaxy Buds2 Pro in drie stappen aan te passen. Samsung heeft deze optie nu echter uitgebreid naar vijf stappen, met de wens om 'slechthorenden beter te laten genieten van de geluiden van de wereld om hen heen'. Zoals de promotiebeelden van Samsung laten zien, kun je ook het niveau van het omgevingsgeluid voor elke oordop onafhankelijk instellen. Samsung staat echter alleen toe dat het niveau van de 'omgevingsgeluidstoon' op globaal niveau wordt ingesteld.

Toch biedt de ambient sound tone functionaliteit de mogelijkheid om geluiden zachter weer te geven, wat het effect van hoge tonen zou moeten verminderen. Samsung benadrukt echter dat de Galaxy Buds2 Pro geen medisch apparaat is en niet geschikt is als vervanging van hoortoestellen. Zie onze Galaxy Buds2 Pro review voor onze mening over de oordopjes van Samsung en hoe ze zich verhouden tot andere populaire modellen.

(Beeldbron: Samsung)
(Beeldbron: Samsung)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Samsung Galaxy Buds2 Pro oordopjes om verhoogde transparantie modus te krijgen met de volgende update
Alex Alderson, 2023-05-18 (Update: 2023-05-18)