Notebookcheck Logo

Xiaomi 13 Ultra modelnummers en codenaam komen naar verluidt aan het licht in nieuwe lekken

Een recente 13 Ultra render. (Bron: Xiaomiui)
Een recente 13 Ultra render. (Bron: Xiaomiui)
Android De Xiaomi 13 Ultra zal naar verwachting binnenkort arriveren als een upgrade op de huidige Leica-branded smartphone van de OEM, de 12S Ultra. Nu, volgens de laatste tips, is het opgedoken op een manier die de Chinese en wereldwijde markt modelnummers onthult. Op die nota, is er potentieel slecht nieuws voor Indiase fans van super-premium camera zware mobiele apparaten te vinden in dit nieuwe lek.

De "13 Ultra" wordt momenteel afgeschilderd als de enorme ronde centrale camera bult van zijn vermeende voorganger, de 12S Ultrazij het mogelijk iets schoner en met een grotere centrale lens deze keer.

Deze potentiële iteratieve ontwerp upgrade is nu ook naar verluidt begonnen te verschijnen op IMEI databases, dus suggereren dat het lndeed op weg naar een lancering. Xiaomiui beweert de 13 Ultra daarop te hebben gespot als de 2304FPN6DC voor China, of 2304FPN6DG voor de rest van de wereld.

Echter, volgens een andere leaker, WHYLABomvat dit niet India. Bijgevolg kan er een derde modelnummer (dat 2304FPN6DI zou zijn) op komst zijn - of Xiaomi is niet van plan zijn next-gen Ultra in dat land.

Ondertussen beweert Xiaomiui nu ook de exacte build van MIUI die de 13 Ultra uit de doos zal opstarten, gebaseerd op de vermeende codenaam: ishtar.

Nogmaals, de versie nummer verschilt naar verluidt tussen Chinese en internationale eenheden: 22.11.5 (voor het apparaat ishtar_pre) en 22.11.28(ishtar_pre_global) respectievelijk.

Pak een 12S Ultra in Europa via TradingShenzhen

Xiaomi 13 Ultra identifiers lekken naar verluidt uit. (Bron: Xiaomiui)
Xiaomi 13 Ultra identifiers lekken naar verluidt uit. (Bron: Xiaomiui)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Xiaomi 13 Ultra modelnummers en codenaam komen naar verluidt aan het licht in nieuwe lekken
Deirdre O'Donnell, 2023-01-24 (Update: 2023-01-24)