Notebookcheck Logo

Xiaomi Smart Lightstrip Pro arriveert in Europa met gamefuncties en Google Home-ondersteuning

De Xiaomi Smart Lightstrip Pro heeft 60 LED's per 1 meter. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Smart Lightstrip Pro heeft 60 LED's per 1 meter. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Smart Lightstrip Pro is nu verkrijgbaar in Duitsland en Spanje. De gadget heeft 60 LED's per 1 m (~3.3 ft) met een grote verscheidenheid aan instellingen. Tijdens het gamen kun je bijvoorbeeld de verlichting synchroniseren met je muziek of de lichtstrip gebruiken voor RGB-randapparatuur. Bovendien is het apparaat compatibel met het Google Home-ecosysteem.

De Xiaomi Smart Lightstrip Pro is gelanceerd in de EU, met name in Duitsland en Spanje. De gadget kan een zacht 3D gekleurd licht werpen, met de mogelijkheid om verschillende tinten in te stellen met intervallen van 10 cm. Je kunt de lichtstrip laten aanpassen aan muziek dankzij een ingebouwde microfoon in de bedieningseenheid, of je kunt de lichteffecten synchroniseren met je game; je moet Razer ChromaTM RGB of ASUS Aura Sync software hebben om deze RGB-randapparatuur te laten werken.

De gadget is compatibel met het Google Home ecosysteem, en je kunt OTA updates naar het licht pushen via de Xiaomi Home app. Je kunt de app ook gebruiken om de lichtinstellingen aan te passen, waarbij je kunt kiezen uit 16 miljoen kleuren, drie gevoeligheidsregelingen en vier dynamische effecten. Er zijn acht vooraf ingestelde stemmingen om uit te kiezen, zoals "gezellige open haard", en meer dan 100 aangepaste configuraties beschikbaar. De lichtstrip heeft 60 gekleurde LED's per 1 m en is gemaakt van matte materialen om het licht te helpen verstrooien.

Elke lichtstrook meet 2 m (~6.6 ft), en u kunt 1 m (~3.3 ft) verlengers aansluiten voor maximaal 5 m (~16.4 ft) licht. De gadget wordt geleverd met een bedieningseenheid met drie knoppen om een modus te selecteren, het apparaat te resetten of het in en uit te schakelen. Je kunt de Xiaomi Smart Lightstrip Pro nu in Duitsland kopen voor €99,99 (~US$109) in de Mi Store. De gadget is ook verkrijgbaar in Spanje via Powerplanetonline voor de gereduceerde prijs van €69,99 (~US$76). Het is momenteel onduidelijk of en wanneer het product andere markten zou kunnen bereiken.

De Xiaomi Smart Lightstrip Pro. (Beeldbron: Xiaomi)
De Xiaomi Smart Lightstrip Pro. (Beeldbron: Xiaomi)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Xiaomi Smart Lightstrip Pro arriveert in Europa met gamefuncties en Google Home-ondersteuning
Polly Allcock, 2023-01-23 (Update: 2023-01-23)