Notebookcheck Logo

Vwar Stratos 2 explorer smartwatch heeft GPS-tracking en een AMOLED HD-scherm

De Vwar Stratos 2 heeft GPS-tracking en gezondheidsgerelateerde functies zoals een hartslagmeter. (Afbeelding bron: Vwar via AliExpress)
De Vwar Stratos 2 heeft GPS-tracking en gezondheidsgerelateerde functies zoals een hartslagmeter. (Afbeelding bron: Vwar via AliExpress)
De Vwar Stratos 2 is een nieuwe smartwatch met GPS-tracking en gezondheidsgerelateerde functies, zoals monitoring van het zuurstofgehalte in het bloed. De gadget heeft een 1,3-in AMOLED HD-scherm en is 5 ATM waterbestendig. Bij normaal gebruik kan de wearable tot 15 dagen meegaan tussen oplaadbeurten, met een batterijbesparende modus die dit uitbreidt tot 25 dagen.
Polly Allcock, 🇺🇸 🇮🇹 ...

Vwar heeft een nieuwe smartwatch uitgebracht, de Stratos 2. Niet te verwarren met de Zeblaze Stratos 2 of de Amazfit Stratos 2. De smartwatch heeft een 1,3-in (33 mm) always-on AMOLED HD-scherm met een resolutie van 360 x 360 px en een screen-to-body ratio van 85,2%.

De wearable heeft GPS-sensoren voor GPS-, GLONASS-, GALILEO- en BEIDOU-plaatsbepalings- en navigatiesystemen. Er zijn veel gezondheidsgerelateerde functies op het apparaat, zoals monitoring van het zuurstofgehalte in het bloed, het bijhouden van de slaap en een hartslagmeter.

De Vwar Stratos 2 heeft meerdere sportmodi om activiteiten zoals hardlopen en fietsen bij te houden. Het apparaat heeft een batterijlevensduur tot 15 dagen, die kan worden verlengd tot 25 dagen met de batterijbesparende modus. De gadget is 5 ATM waterbestendig en wordt geleverd met een siliconen band.

U kunt verbinding maken met de Vwar Stratos 2 via Bluetooth 5.0, met Vwar beweren dat de gadget is ontworpen om te werken met Xiaomi en Apple smartphones. De wearable kan slimme meldingen en weerberichten ontvangen. Bovendien heeft het apparaat een zoek mijn telefoon functie.

U kunt de Vwar Stratos 2 smartwatch nu kopen voor de gereduceerde prijs van US$62.29 via AliExpress. De huidige prijs is 30% korting op de verkoopprijs van US$88,99. De wearable is verkrijgbaar in zwart, grijs en blauw en wordt wereldwijd verzonden vanuit China.

Koop de Amazfit GTS 2 Mini Smart Watch op Amazon

Polly Allcock
Editor of the original article: Polly Allcock - Tech Writer - 329 articles published on Notebookcheck since 2021
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 234557 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Vwar Stratos 2 explorer smartwatch heeft GPS-tracking en een AMOLED HD-scherm
Polly Allcock, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)