Notebookcheck Logo

NORM 1 smartwatch lanceert met verborgen OLED-scherm en slaapfuncties

De NORM 1 smartwatch heeft een verborgen OLED-scherm en gezondheidsgerelateerde functies. (Afbeelding bron: NORM via Kickstarter)
De NORM 1 smartwatch heeft een verborgen OLED-scherm en gezondheidsgerelateerde functies. (Afbeelding bron: NORM via Kickstarter)
De NORM 1 smartwatch is nu beschikbaar voor pre-order via een Kickstarter-campagne. Het horloge heeft een minimalistisch ontwerp dankzij het verborgen OLED-display. Het apparaat moet gaan concurreren met de Withings Steel HR wearable, met veel vergelijkbare gezondheidsfuncties zoals hartslagmeting en slaap tracking.
Polly Allcock, 🇺🇸 🇮🇹 ...

NORM zamelt momenteel geld in voor zijn NORM 1 smartwatch op Kickstarter. De wearable heeft een minimalistisch design en een verborgen OLED-display dat wordt geactiveerd als dat nodig is, zoals bij een notificatie.

De smartwatch is gemaakt van 316L roestvrij staal en saffierglas, met een zweet- en stofbestendige band. Het horloge is 3 ATM waterbestendig met een batterijlevensduur van zeven dagen en de wijzerplaat meet 42 mm (~1,65-in).

De NORM 1 heeft verschillende gezondheidsfuncties, zoals het meten van je hartslag, het instellen van doelen en het bijhouden van stappen en calorieën. Bovendien kun je het horloge gebruiken om je slaap te monitoren. Je kunt een bijbehorende app gebruiken om de wijzerplaten van het horloge te kalibreren, het OLED-display aan te passen en gegevens te bekijken die door het apparaat zijn vastgelegd, zoals activiteitenrapporten

Andere functies van de wearable zijn e-mail- en sms-meldingen, het screenen van oproepen en alarmen. NORM stelt ook dat er een vind je telefoon-functie is, hoewel het bedrijf geen details gaf over hoe deze tool zou werken.

Je kunt de NORM 1 smartwatch pre-orderen door €175 (~US$182) te storten op de Kickstarter-campagne. Dat is een besparing van 20% op de €219 (~US$249) verkoopprijs voor vroege vogels. Leveringen van de gadget worden verwacht vanaf oktober 2022. NORM positioneert het horloge als een concurrent van de Withings Steel HR smartwatch, die vergelijkbare gezondheids- en slaapfuncties heeft.

Koop de Withings HR Steel smartwatch op Amazon

Polly Allcock
Editor of the original article: Polly Allcock - Tech Writer - 329 articles published on Notebookcheck since 2021
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 234557 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > NORM 1 smartwatch lanceert met verborgen OLED-scherm en slaapfuncties
Polly Allcock, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)