Notebookcheck Logo

Twee games zijn gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store, waaronder een gehypet spel uit 2021

De aanbiedingen zijn geldig tot 15 februari om 17:00 uur. (Bron: Epic)
De aanbiedingen zijn geldig tot 15 februari om 17:00 uur. (Bron: Epic)
Voor een korte tijd kunnen spelers weer gratis games bemachtigen in de Epic Games Store. Een van deze games beleefde in 2021 een onverwachte hype.

Met spellen als Final Fantasy 7: Rebirth, Tomb Raider I-III Remastered en Skull and Bones kunnen we in februari een hele reeks triple-A titels verwachten. Als u uw portemonnee tot die tijd wilt sparen, maar toch nieuwe spellen wilt spelen, moet u snel een kijkje nemen in de Epic Games Store, waar momenteel twee interessante spellen gratis verkrijgbaar zijn.

Doki Doki Literatuur Club Plus

Doki Doki Literatuurclub Plus dat in 2021 werd gelanceerd, is een uitgebreide versie van het originele spel uit 2017. Het is een visuele roman die in eerste instantie een onschuldige datingsimulatie lijkt te zijn, maar al snel verandert in een duister en verontrustend verhaal. Spelers nemen de rol aan van een middelbare scholier die lid wordt van een literaire club en relaties opbouwt met de leden. Met een mix van psychologische horrorelementen, een aangrijpend verhaal en plotselinge wendingen beleefde de indiegame een onverwachte hype. De waardering op Steam spreekt voor zich: 96 procent met 21.259 recensies.

Waarschuwing: Doki Doki Literature Club Plus behandelt onder andere depressie, zelfbeschadiging en zelfmoord.

Prijzen kunnen gewijzigd worden. De aanbieding was beschikbaar op het moment van publicatie van het artikel, maar kan beperkt zijn in tijd of hoeveelheid.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Twee games zijn gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store, waaronder een gehypet spel uit 2021
Marius Müller, 2024-02- 9 (Update: 2024-02- 9)