Notebookcheck Logo

Gerucht | Sony's nieuwe IMX800-camerasensor zal debuteren in een aankomende Honor -telefoon

De Honor 60 Pro. (Bron: Honor)
De Honor 60 Pro. (Bron: Honor)
Van de IMX800 wordt gezegd dat het bij de lancering een van Sony's meest geavanceerde beeldsensoren voor mobiele apparaten zal worden. Daarom zou het redelijk kunnen zijn om te verwachten dat het zal verschijnen in een aankomende telefoon zoals de Xiaomi 12 Ultra. Volgens een bekende leaker zal het vlaggenschip Honor 70 het echter voor zijn als 's werelds eerste telefoon met dit nieuwe soort hoofdcamera.
Deirdre O'Donnell, 🇺🇸 🇮🇹 ...

Honor is gepland om zijn 60 en 60 Pro smartphones uit het hogere middensegment vervangen door nieuwere modellen, dankzij de ontdekking van nieuwe registraties door de OEM bij de Chinese toezichthouder 3C. Een volgend lek kan echter het lek zijn dat de 70-serie hype in overdrive duwt. Bijna niet verrassend, betreft deze de meest krachtige camera die een kopstuk kan worden van het lanceringsevenement van de vermeende toestellen.

De eminente leaker Digital Chat Station heeft al eerder gezinspeeld op een "IMX800", getipt om te lanceren als een van een geavanceerde nieuwe oogst van Sony sensoren met een vlaggenschip van een ~1/1.1-inch voetafdruk. Dit zou de 800 op zijn minst op gelijke hoogte kunnen brengen met de Honor Magic4 Ultimate's hoofdcamerasensor, en kan deze dus verslaan in termen van helderheid, kwaliteit en prestaties bij weinig licht, zelfs als hij debuteert met dezelfde 50MP resolutie.

Digital Chat Station beweert nu dat het Honor dat het zich verzekerd heeft van het recht om 's werelds eerste Sony IMX800 smartphone te lanceren, en dat deze zal verschijnen als lid van de 70-serie. Het is dus nu gesteund om andere plausibele kandidaten voor te zijn, zelfs de Xiaomi 12 Ultra of Huawei Mate 50 Proin dit opzicht.

Mocht dit het geval zijn, dan zou het een grote coup zijn voor Honor, een merk dat onlangs de taak heeft gekregen om opnieuw op te bouwen zijn erkenning wereldwijd. Het gerucht gaat dat de 70-serie is ook getipt om zijn nieuwe naar verluidt top-end hoofdcamera sensor te combineren met andere wenselijke specificaties; daarom is het te hopen dat een langverwachte design update ook op de kaarten staat voor de geruchtmakende nieuwe telefoons.

Deirdre O'Donnell
Editor of the original article: Deirdre O'Donnell - Senior Tech Writer - 5116 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: LinkedIn
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 233844 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Sony's nieuwe IMX800-camerasensor zal debuteren in een aankomende Honor -telefoon
Deirdre O'Donnell, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)