Notebookcheck Logo

Sony Float Run lanceert om gebruikers te bevrijden van instabiliteit van in-ear buds tijdens het sporten

Het nieuwe Float Run accessoire. (Bron: Sony)
Het nieuwe Float Run accessoire. (Bron: Sony)
Sony's nieuwe Float Run is het meest unieke oortelefoonproduct van de OEM sinds de LinkBuds. Echter, in tegenstelling tot die TWS knoppen, deze nieuwe gadget integreert oortelefoons ontworpen om net buiten de gehoorgang van de gebruiker te blijven tijdens het gebruik. Hun maker prijst deze nieuwe vorm-factor aan als gemaakt voor hardlopers, atleten of fitness enthousiastelingen, omdat het ongemak, niet te vergeten het gevreesde risico van fall-out, tijdens het sporten zou kunnen elimineren.

Sony heeft zojuist zijn innovatieve LinkBuds opgevolgd door Float Runeen geheel nieuw type oortelefoon gericht op degenen die hun audio-randapparatuur bij zich willen houden terwijl ze actief blijven.

De Japanse elektronicastaljon heeft de term"off-ear " bedacht om de Float Run knoppen te beschrijven, die, omdat ze niet eens in het het oor van de gebruiker gaan, is vrij treffend. In plaats daarvan worden ze op hun plaats gehouden met brilachtige oorhaken verbonden door een korte flexibele schedelband zodat ze "op hun plaats blijven, ongeacht hoe de loper beweegt".

Net als de LinkBudsactieve ruisonderdrukking (ANC) hier uitgesloten. Maar het stelt de Float Runs in staat om ongewoon grote grote 16mm drivers die, zoals Sony beweert, "geen enkel compromis" over de eigenlijke audio-ervaring, en "een natuurlijker en breder geluid" leveren bij een work-out.

Op 33 gram (g), worden de Float Run knoppen ook aangeprezen als het beperken van elke weerstand of "druk" tijdens een sessie beperkt. Hun nieuwe vorm (een mogelijke draai aan dit octrooi) bevat ook Bluetooth 5.0een geschatte batterij van 10 uur die oplaadt via USB type-C en (enigszins verrassend) SBC/AAC codec ondersteuning met een IPX4 beoordeling.

De Float Run (of WI-OE610) Off-Ear (of 'open') Wireless Headphone is momenteel alleen verkrijgbaar in het zwart, waardoor hun eigenlijke (near-) oortelefoonsdie wit zijn, aantoonbaar opvallend in wat misschien geen goede manier is. Ze zijn momenteel geprijsd op US$129.99 op sony.com, maar zal niet beschikbaar zijn tot februari 2023.

Koop in plaats daarvan enkele LinkBuds op Amazon

De nieuwe Float Run hoofdtelefoon...
De nieuwe Float Run hoofdtelefoon...
...integreert grote drivers en oorhaken...
...integreert grote drivers en oorhaken...
...waarvan de laatste fysieke controles herbergt. (Bron: Sony)
...waarvan de laatste fysieke controles herbergt. (Bron: Sony)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Sony Float Run lanceert om gebruikers te bevrijden van instabiliteit van in-ear buds tijdens het sporten
Deirdre O'Donnell, 2023-01-25 (Update: 2023-01-25)