Notebookcheck Logo

Meizu 20 zal lanceren met een plat scherm, 80W opladen en satellietconnectiviteit

De nieuwe poster van de Meizu 20. (Bron: Meizu via WHYLAB)
De nieuwe poster van de Meizu 20. (Bron: Meizu via WHYLAB)
Verwacht wordt dat Meizu in 2023 een comeback zal maken op de Chinese markt van Android vlaggenschip-smartphones, mogelijk met het unique selling point van integratie van de eerste partij met auto's zoals Geely's Zeekr1. Nu kan een nieuw patent dat naar verluidt door het bedrijf is ingediend, wijzen op een iPhone-achtig ontwerp, zij het met een heel andere camerabult.

Meizu heeft naar verluidt een patent aangevraagd voor een nieuw smartphone-ontwerp. Het IP lijkt eerlijk gezegd sterk op een RedMagic 8 Proalleen zonder de 3.5mm jack of onder-display selfie camera. In plaats daarvan is er een conventioneel centraal ponsgat in een plat scherm.

Het Meizu patent claimt ook een ontwerp voor individuele achterste cameraringen, in een verticale lijn die vanaf 1 hoek naar beneden loopt. Er zijn er 4, hoewel 1 naar verluidt voor een ringflitser in plaats van een lens.

Dit nieuwe lek, in combinatie met een vermeende officiële poster van het merk, heeft speculaties aangewakkerd dat ze de Meizu 20's uiterlijk vóór de lancering.

De 20 zal naar verwachting doen als een Snapdragon 8 Gen 2-aangedreven smartphone die ook kan debuteren Flyme Auto op de Chinese markt. De software-oplossing kan het equivalent zijn van Meizu's Android skin voor Geely's nieuwste voertuigen, nu de automaker eigenaar is van het mobiele apparaat OEM.

Volgens de laatste lekken, bestuurders die zou kunnen worden verleid om een 20-serie apparaat te kopen voor de verbeterde integratie (en het feit dat een kan blijkbaar worden gekocht recht op de merk showroom) zouden geneigd kunnen zijn om een nieuw toestel te kopen met 80W opladen voor zijn 4.700mAh batterij.

Maar dan nog, Meizu moet nog bevestigen of ontkennen een van deze geruchten met een formele lancering, hoewel het is gezegd om een te plannen om samen te vallen met Lunar New Year vieringen.

Koop de Meizu MbluHIFI Audio DAC/USB type-C naar 3,5 mm adapter op Amazon

Meizu patenteert naar verluidt een nieuw smartphone-ontwerp. (Bron: WHYLAB via Weibo)
Meizu patenteert naar verluidt een nieuw smartphone-ontwerp. (Bron: WHYLAB via Weibo)
 
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Meizu 20 zal lanceren met een plat scherm, 80W opladen en satellietconnectiviteit
Deirdre O'Donnell, 2023-01-25 (Update: 2023-01-25)