Notebookcheck Logo

Redmi Watch 3 Youth Edition: Xiaomi debuteert verwachte Redmi Watch 3 Lite met 1,83-inch display

De Redmi Watch 3 Youth Edition komt in twee kleuropties. (Beeldbron: Xiaomi)
De Redmi Watch 3 Youth Edition komt in twee kleuropties. (Beeldbron: Xiaomi)
Xiaomi heeft de Redmi Watch 3 Youth Edition onthuld, een grote smartwatch die naar verwachting wereldwijd zal worden gelanceerd als de Redmi Watch 3 Lite. De Watch 3 Youth Edition kost CNY 399 (~US$57) en is verkrijgbaar in twee kleuren.

Xiaomi heeft de Redmi Watch 3 Youth Edition uitgebracht in China, een smartwatch die naar verwachting elders zal worden gelanceerd als de Redmi Watch 3 Lite. Aankomst een paar maanden na de Redmi Watch 3 wereldwijd werd gelanceerd, de Redmi Watch 3 Youth Edition heeft een 1,83-inch display dat tot 450 nits piek helderheid levert.

Met andere woorden, de Redmi Watch 3 Youth Edition is iets groter dan zijn voorganger. Het ontbreekt echter aan een AMOLED-paneel zoals zijn duurdere broer of zus. In plaats daarvan lijkt het erop dat Xiaomi de Redmi Watch 3 Youth Edition heeft uitgerust met een goedkoper IPS-paneel. Daarnaast biedt de smartwatch tot 12 dagen batterijduur, is 5 ATM waterbestendig en ondersteunt magnetisch opladen, niet Qi draadloos.

Bovendien installeert Xiaomi vooraf meer dan 100 trainingsmodi, 200 horlogegezichten, een hartslagsensor en een SpO2-sensor voor het meten van de zuurstofverzadiging van het bloed. Verder beschikt de Redmi Watch 3 Youth Edition over Bluetooth 5.3 connectiviteit voor verbinding met smartphones met verschillende besturingssystemen. Tot nu toe heeft Xiaomi de Redmi Watch 3 Youth Edition alleen in China aangekondigd, waar hij voor CNY 399 (~US$57) wordt verkocht. Als de wereldwijde release van de Redmi Watch 3 iets is om door te gaan, kan het een paar maanden duren voordat Xiaomi de Redmi Watch 3 Youth Edition buiten China aankondigt als de Redmi Watch 3 Lite.

(Beeldbron: Xiaomi)
(Beeldbron: Xiaomi)
(Beeldbron: Xiaomi)
(Beeldbron: Xiaomi)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Redmi Watch 3 Youth Edition: Xiaomi debuteert verwachte Redmi Watch 3 Lite met 1,83-inch display
Alex Alderson, 2023-05-24 (Update: 2023-05-24)