Notebookcheck Logo

Xiaomi 14 Pro scherm en specs vermoedelijk onthuld in nieuwe lekken

De Xiaomi 14 Pro(?). (Bron: Ice Universe via Twitter)
De Xiaomi 14 Pro(?). (Bron: Ice Universe via Twitter)
Xiaomi zal naar verwachting eind 2023 met een upgrade komen van zijn huidige 13 Pro vlaggenschip Android smartphone. Deze "14 Pro" wordt nu gedacht te lanceren met hetzelfde type scherm als zijn voorganger - zij het met tweaks die al zijn gekomen voor lof van een bekende leaker. Kan Xiaomi eindelijk de schermervaring waar het voor gaat goed krijgen in deze generatie?

De Samsung Galaxy S23 Ultra heeft niet de beste tijden deze dagen, wordt ongunstig vergeleken met een hypothetische Android vlaggenschip rivaal die voor het in de nabije toekomst na een andere. Nu zal het blijkbaar in het stof worden achtergelaten door de Xiaomi 14 Pro in termen van frontpaneel ontwerp.

Volgens de leaker Ice Universe, de 13 Pro opvolger kan de S23 Ultra en zijn voorgangers te schande maken met een display dat, hoewel nog steeds diepgaand gebogen in een nieuwe full-color render, consistente bezels heeft die alle tekenen van een kin wegnemen.

Daarom kan de 14 Pro in staat zijn om zijn 13-serie tegenhanger in dit opzicht. Het wordt geschilderd als een vrij iteratieve upgrade ten opzichte van zijn veronderstelde voorganger anders, dankzij een andere 50MP hoofdcamera, en niet te vergeten een licht opgewaardeerde ~5.000mAh batterij. Het kan worden gekoppeld aan 120W bedraad/50W draadloze oplaadtechnologie die, hoewel nog steeds veel sneller dan gemiddeldewordt een beetje eentonig nu.

De 14 Pro is nu natuurlijk ook gesteund op de"SM8650" (of Snapdragon 8 Gen 3) als een directe upgrade ten opzichte van de 8 Gen 2 van zijn voorganger.

Koop een SHARGEEK 140W lader op Amazon

De "Xiaomi 14 Pro" van de voorkant. (Bron: Ice Universe via Twitter)
De "Xiaomi 14 Pro" van de voorkant. (Bron: Ice Universe via Twitter)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 05 > Xiaomi 14 Pro scherm en specs vermoedelijk onthuld in nieuwe lekken
Deirdre O'Donnell, 2023-05-28 (Update: 2023-05-28)