Notebookcheck Logo

Redmi Band 2 lichtgewicht smartwatch kan binnenkort in Europa aankomen

Een conformiteitsverklaring suggereert dat de Redmi Band 2 binnenkort in Europa zou kunnen lanceren. (Beeldbron: Xiaomi)
Een conformiteitsverklaring suggereert dat de Redmi Band 2 binnenkort in Europa zou kunnen lanceren. (Beeldbron: Xiaomi)
Geruchten suggereren dat de Redmi Band 2 binnenkort naar Europa zou kunnen komen nadat een vermeende conformiteitsverklaring voor de wearable in Italië werd gevonden. Vorig jaar lanceerde de lichtgewicht gadget in China met functies als trainingstracking, controle van het bloedzuurstofniveau en WeChat- of AliPay-betalingen.

De Redmi Band 2 smartwatch zou binnenkort in Europa gelanceerd kunnen worden. De website XiaomiToday beweert in Italië een Declaration of Conformity te hebben gevonden die aan het apparaat is gekoppeld. Het document heeft modelnummer M2225B1, dat ook wordt gebruikt voor diverse certificeringen in China. Dit kan duiden op de start van een bredere productuitrol; Xiaomi Indonesia heeft via Twitter bevestigd dat de Redmi Smart Band 2 op 25 januari in het land wordt gelanceerd.

De Redmi Band 2 lanceerde eind vorig jaar in China, een lichtgewicht horloge met een gewicht van 14,9 g (~0,5 oz). De kleinere wearable heeft een 9,99 mm (~0,39-in) dunne behuizing en een 1,47-in (~37 mm) display. U kunt de gadget gebruiken om uw oefening te volgen met behulp van meer dan 30 sportmodi. U kunt ook gezondheidsgegevens bijhouden, zoals uw hartslag, zuurstofgehalte in het bloed en slaapkwaliteit. Andere functies van het apparaat zijn de mogelijkheid om WeChat- of AliPay-betalingen te doen, agenda- en berichtmeldingen en weersvoorspellingen.

Het is onduidelijk wanneer de Redmi Band 2 precies in Europa zou kunnen lanceren of hoeveel het zou kosten. Voor de context, de wearable verkoopt voor 169 yuan (~US$25) en is momenteel beschikbaar in middernacht zwart of droom wit; roze, blauw en groene varianten lijken onderweg te zijn.

De Redmi Band 2. (Beeldbron: Xiaomi)
De Redmi Band 2. (Beeldbron: Xiaomi)
De vermeende conformiteitsverklaring voor de Redmi Band 2 in Italië. (Beeldbron: XiaomiToday)
De vermeende conformiteitsverklaring voor de Redmi Band 2 in Italië. (Beeldbron: XiaomiToday)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 01 > Redmi Band 2 lichtgewicht smartwatch kan binnenkort in Europa aankomen
Polly Allcock, 2023-01-24 (Update: 2023-01-24)