Notebookcheck Logo

RedMagic VC Cooler 5 Pro beweert de temperatuur van de telefoon te verlagen tot -12 graden Celsius

Nubia introduceert RedMagic VC Cooler 5 Pro met een koelcapaciteit tot 36 watt (Afbeelding bron: RedMagic)
Nubia introduceert RedMagic VC Cooler 5 Pro met een koelcapaciteit tot 36 watt (Afbeelding bron: RedMagic)
Nubia verkoopt niet alleen gamingtelefoons, maar biedt ook gamingaccessoires aan. Een van de onlangs gelanceerde accessoires is de RedMagic VC Cooler 5 Pro. Maar deze koeler is niet alleen voor smartphones van Nubia. Hij is compatibel met een groot aantal telefoons. Belangrijker nog, hij beweert de temperatuur van een telefoon te kunnen laten zakken tot wel -12 graden Celsius (10,4 graden Fahrenheit).

U kent Nubia misschien van de gaming telefoonlijnheeft het bedrijf ook accessoires in zijn portfolio. Een onlangs gelanceerd accessoire is de RedMagic VC Cooler 5 Pro. Maar deze is niet alleen voor smartphones van Nubia. Het is bedoeld om op de achterkant van een groot aantal telefoons te klikken.

Meer specifiek heeft het een magnetisch ontwerp, waardoor het compatibel is met iPhone 12 en hoger. Voor telefoons die geen ondersteuning hebben voor MagSafe-achtige accessoires, biedt Nubia een clip aan de achterkant. Dit betekent dat de VC Cooler 5 Pro op bijna alle moderne smartphones zou moeten werken.

De mobiele telefoonkoeler heeft een vloeistofgekoelde dampkamer (VC) radiator met een speciale koelventilator. Deze ventilator heeft zeven bladen en kan tot 5500 RPM draaien. Dit lijken misschien normale specificaties voor smartphonekoelers, maar de koelcapaciteit van de VC Cooler 5 Pro is echt wat hem onderscheidt.

Volgens Nubia kan deze RedMagic telefoonkoeler met 36 watt koeling de temperatuur van de temperatuur van de smartphone tot wel -12 graden Celsius (10,4 graden Fahrenheit). Het bedrijf zegt verder dat de VC Cooler 5 Pro de temperatuur van een smartphone in een halve minuut kan verlagen van 28 graden (82,4 graden Fahrenheit) tot 0 graden Celsius (32 graden Fahrenheit).

Dit niveau van temperatuurdaling zou moeten resulteren in een consistente spelervaring op de ondersteunde smartphones. Natuurlijk is het niet alleen voor gaming. U kunt de RedMagic VC Cooler 5 Pro gebruiken om uw telefoon koel te houden terwijl u video's met hoge resolutie opneemt.

Andere hoogtepunten van de smartphonekoeler zijn een transparant ontwerp met RGB, geluidsarme werking en ondersteuning voor de RedMagic Goper app op Android. De app biedt controle over verschillende parameters, zoals het RGB-licht en de koelintensiteit. Wat de prijs betreft: de VC Cooler 5 Pro is vanaf 15 april verkrijgbaar voor $59. De bundel met koeler en achterclip kost $64. Als u op zoek bent naar iets vergelijkbaars dat al verkrijgbaar is, kijk dan eens naar de Black Shark FunCooler 3 Pro op Amazon.

Achterclip voor brede compatibiliteit (Afbeelding bron: RedMagic)
Achterclip voor brede compatibiliteit (Afbeelding bron: RedMagic)
VC Cooler 5 Pro desgin (Afbeelding bron: RedMagic)
VC Cooler 5 Pro desgin (Afbeelding bron: RedMagic)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > RedMagic VC Cooler 5 Pro beweert de temperatuur van de telefoon te verlagen tot -12 graden Celsius
Abid Ahsan Shanto, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)