Notebookcheck Logo

RedMagic 9 Pro: Gaming vlaggenschip met Snapdragon 8 Gen 3 en ultraslank ontwerp lanceert in stijlvolle speciale editie

De RedMagic 9 Pro White Special Edition wordt aangeboden in China. (Afbeelding: RedMagic)
De RedMagic 9 Pro White Special Edition wordt aangeboden in China. (Afbeelding: RedMagic)
Nubia heeft een bijzonder stijlvolle variant van de RedMagic 9 Pro gelanceerd. De RedMagic 9 Pro White Special Edition heeft een helder wit en bijzonder stijlvol ontwerp dankzij de afwezigheid van een camerabult.

De RedMagic 9 Pro van Nubia is momenteel een van de krachtigste gaming-smartphones op de markt. Nadat het vlaggenschip in november in China in november vorig jaar, vond de wereldwijde lancering slechts een maand later.

Aanvankelijk werd de RedMagic 9 Pro uitgebracht in drie verschillende kleuren met meestal nogal opvallende ontwerpen. De fabrikant heeft nu een speciale editie onthuld ter ere van het Chinese Nieuwjaar en het Jaar van de Draak. De voorverkoop voor de RedMagic 9 Pro White Special Edition is al begonnen.

Het speciale model in een helder wit ontwerp met een vleugje draak op de achterkant is momenteel alleen in China verkrijgbaar voor 5799 yuan, wat gelijk staat aan ongeveer 820 dollar. Hiermee komt de RedMagic 9 Pro White Special Edition, die is uitgerust met 16 GB RAM en 512 GB opslagruimte en wordt geleverd met een aangepaste leveringsomvang, op één lijn te liggen met de eerder verkrijgbare modellen zonder een grote meerprijs. Of het speciale ontwerp op een later tijdstip ook wereldwijd verkrijgbaar zal zijn, blijft onbekend.

Met zijn helderwitte kleur ziet de RedMagic 9 Pro er veel eenvoudiger en eleganter uit dan de vorige modellen. Het heeft de charme van een gaming smartphone bijna helemaal van zich afgeschud, wat betekent dat het nieuwe model waarschijnlijk klanten zal aanspreken die een krachtige smartphone willen zonder de gaming vibes. Vooral omdat het toestel bijzonder slank is en geen camerabuil heeft, maar wel een camera onder het scherm.

De andere specificaties van de RedMagic 9 Pro White Special Edition verschillen niet van het gewone model. De smartphone is onder andere uitgerust met de actief gekoelde Snapdragon 8 Gen 3, een 6,8 inch FHD+ OLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz, en een 6500 mAh batterij met 80 W snelladen.

Afbeeldingen: RedMagic
Afbeeldingen: RedMagic

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 01 > RedMagic 9 Pro: Gaming vlaggenschip met Snapdragon 8 Gen 3 en ultraslank ontwerp lanceert in stijlvolle speciale editie
Marcus Schwarten, 2024-01-26 (Update: 2024-01-26)