Notebookcheck Logo

Pixel 6a prijzen voor regio's buiten de VS zijn onthuld

De P:ixel 6a. (Bron: Google)
De P:ixel 6a. (Bron: Google)
Google heeft officieel de Pixel 6a gedebuteerd, zij het alleen met prijzen in Amerikaanse dollars (US$), waardoor consumenten in extra landen waar de nieuwe mid-range smartphone ook beschikbaar zou kunnen komen zich afvragen hoeveel ze voor een exemplaar moeten betalen. De Mountain View-gigant heeft die informatie nu vrijgegeven in valuta's als euro's, yen en Australische dollars.
Deirdre O'Donnell, 🇺🇸 🇮🇹 ...

Google heeft eindelijk bevestigd het bestaan van de Pixel 6a als zijn nieuwe betaalbare versie van zijn eigen Android -smartphonelijn. Deze heeft dezelfde Tensor chipset en enkele van dezelfde camerafuncties als haar 6 en 6 Pro tegenhangers, hoewel het op andere gebieden compromissen heeft gesloten om een lagere prijs te kunnen bieden.

Bijvoorbeeld, Google geen moeite gedaan om de aandacht te vestigen op bepaalde Pixel 6a specs tijdens de introductie, en dit is grotendeels omdat zijn kleinere 6.1-inch scherm, hoewel OLED en FHD+ in resolutie, een diep standaard 60Hz verversingsfrequentie heeft.

Geen luxe batterijbesparende technologieën hier dan - hoewel Google nog steeds beweert dat de 6a nog steeds kan aan kan blijven voor ten minste 24 uur per lading met zijn 4.410mAh batterij (die, nogmaals, een zeer gemiddelde 18W oplaadsnelheid).

Niettemin zullen veel klanten deze eenvoudigere route naar Pixel functies, niet in het minst zijn fabrieks-verse kijk op Android 13. Google heeft nu onthuld dat het toestel 449 dollar zal kosten bij de start van de voorbestellingen op de Amerikaanse markt, maar dat het €459 zal kosten in de eerste ronde in Europese landen (Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk en de Republiek Ierland).

Evenzo heeft de 6a nu een prijskaartje van £399 in het Verenigd Koninkrijk; een van 749 dollar in zowel Singapore als Australië (SG$ of AU$); 13.990 nieuwe Taiwanese dollars (NTD); 53.900 Japanse yen, en CA$599 in Canada. Dan weer, het is niet zeker of de Pixel 6a zal worden vrijgegeven op dezelfde datum (21 juli 2022) gespecificeerd voor de Verenigde Staten in deze extra markten.

Koop een Pixel 6 op Amazon

Deirdre O'Donnell
Editor of the original article: Deirdre O'Donnell - Senior Tech Writer - 5116 articles published on Notebookcheck since 2018
contact me via: LinkedIn
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 233844 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Pixel 6a prijzen voor regio's buiten de VS zijn onthuld
Deirdre O'Donnell, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)