Notebookcheck Logo

Philips Hue onthult nieuwe producten, waaronder Go draagbare tafellamp met batterijduur tot 48 uur

Een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue lanceert deze zomer, waaronder de Go draagbare tafellamp. (Afbeelding bron: Philips Hue)
Een nieuwe reeks slimme verlichtingsproducten van Philips Hue lanceert deze zomer, waaronder de Go draagbare tafellamp. (Afbeelding bron: Philips Hue)
Signify heeft nieuwe slimme verlichtingsproducten van Philips Hue onthuld die deze zomer zullen worden gelanceerd. In de line-up is de Go draagbare tafellamp opgenomen met een batterijlevensduur tot 48 uur. Ook het Perifo track verlichtingssysteem, de Tap draaischakelaar en de Signe gradiënt lamp, die wordt geleverd met een nieuwe Wake Up functie, maken deel uit van het assortiment.

Signify heeft nieuwe producten aangekondigd in zijn Philips Hue smart home verlichtingslijn. Perifo, de eerste volledig aanpasbare trackverlichting van het merk, is opgenomen in de line-up. Je kunt het systeem gebruiken om meerdere rails te combineren in een ontwerp naar keuze en kiezen uit een reeks lampen die op de rails passen. De Perifo start vanaf €49,99 (~US$52,80) en wordt gelanceerd in Europa.

De Philips Hue Go-tafellamp is de eerste draagbare, oplaadbare lamp van het bedrijf. Je kunt de gadget zowel binnen als buiten gebruiken, en de batterij gaat tot 48 uur mee tussen twee oplaadbeurten. De tafellamp kost €149,99 (of US$159,99).

Ook in het assortiment zit de Tap draaischakelaar, een nieuw slim accessoire dat €49,99 (of US$49,99) kost. Het apparaat heeft een draaiknop waarmee je intuïtief je lichten kunt dimmen. Op de gadget zitten ook vier knoppen waarmee je scènes kunt instellen en hele kamers kunt bedienen. U kunt de schakelaar als afstandsbediening gebruiken, aan de muur bevestigen of magnetisch op een metalen oppervlak bevestigen.

Een nieuwe Wake Up-functie in de Philips Hue-app schakelt je lichten langzaam in om de zonsopgang na te bootsen en je zachtjes uit je slaap te wekken. Deze tool zal compatibel zijn met alle gradiëntlampen van het merk, zoals de nieuwe Signe gradiëntlamp, vanaf €239,99 (~US$253,46). De nieuwe reeks producten en functies wordt deze zomer in heel Europa en Noord-Amerika gelanceerd, waarbij de eerste producten deze maand verkrijgbaar zijn.

Koop de Philips Hue White and Color Ambiance 2-Pack A19 LED Smart Bulb op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Philips Hue onthult nieuwe producten, waaronder Go draagbare tafellamp met batterijduur tot 48 uur
Polly Allcock, 2022-06-23 (Update: 2022-06-23)