Notebookcheck Logo

Philips Hue Go-lamp lijdt aanzienlijke vertraging in Europa

De lancering van de Philips Hue Go-lamp is uitgesteld tot begin volgend jaar. (Afbeelding bron: Signify)
De lancering van de Philips Hue Go-lamp is uitgesteld tot begin volgend jaar. (Afbeelding bron: Signify)
De lancering van de draagbare Philips Hue Go-lamp is uitgesteld tot 2023. Het product, dat eerder dit jaar werd onthuld, zou eind deze zomer in de regio worden uitgebracht, maar een langdurig Europees certificeringsproces heeft de productie opgehouden. De tafellamp zal zoals gepland in de komende weken in Noord-Amerika worden gelanceerd.

De Europese lancering van de draagbare tafellamp Philips Hue Go is uitgesteld. Het product, eerder dit jaar onthuld, zou naar verwachting aan het einde van de zomer in de regio worden gelanceerd. De lamp zal nu echter begin 2023 in de verkoop gaan. In een verklaring aan hueblog.de, legde Philips uit dat er een vertraging was in het Europese certificeringsproces, waardoor de productie moest worden uitgesteld, en dus de releasedatum werd opgeschoven.

De Philips Hue Go-lamp is een slimme gadget voor gebruik binnen en buiten, met beschermingsgraad IP54. De draagbare tafellamp heeft een siliconen handvat om hem gemakkelijker mee te nemen, met een batterijlevensduur tot 48 uur. U kunt de lamp in minder dan vier uur opladen met behulp van de oplaadbasis die bij het apparaat wordt geleverd. Met een knop op de gadget kunt u schakelen tussen vooraf ingestelde lichtscènes. De Hue Go-lamp kan worden aangesloten op je Hue Bridge, zodat je tot 50 Philips-producten kunt koppelen en bedienen.

Het is momenteel onduidelijk of Europese klanten die de draagbare Hue-lamp voor €149,99 (~US$152,91) hebben gepre-orderd, een annulering van hun bestelling zullen ontvangen of gewoon een paar maanden moeten wachten om het apparaat te ontvangen. De Noord-Amerikaanse lancering van het product zal doorgaan zoals gepland, aangezien de certificering voor deze regio is voltooid. De lamp zal later deze zomer worden uitgebracht, met een verkoopprijs van 159,99 dollar.

Koop de Philips Hue White and Color Ambiance 2-Pack A19 LED Smart Bulb op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Philips Hue Go-lamp lijdt aanzienlijke vertraging in Europa
Polly Allcock, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)