Notebookcheck Logo

Bewijzen van Samsung Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 opslagopties duiken op

De Galaxy Z-serie van dit jaar zal over de hele linie opslagupgrades bevatten. (Afbeelding bron: Samsung)
De Galaxy Z-serie van dit jaar zal over de hele linie opslagupgrades bevatten. (Afbeelding bron: Samsung)
Opslagopties voor de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 zijn uitgelekt. Samsung zal de Galaxy Z Fold4 niet alleen aanbieden met 1 TB opslagruimte, maar zal ook ten minste een 512 GB-optie verkopen. Deze laatste opslagoptie zou ook kunnen verschijnen op de Galaxy Z Flip van dit jaar.

Eerder deze maand, SamMobile beweerde details te hebben geleerd over een nieuwe opslagoptie voor de Galaxy Z Fold van dit jaar. Zoals we toen bespraken, SamMobile meldde dat de Galaxy Z Fold4 zou worden gelanceerd met 1 TB aan opslag, een optie die Samsung niet meer heeft aangeboden sinds de Galaxy S10+. De website leverde echter geen bewijs dat dit het geval zou zijn.

Handphone Korea, gerund door de Korea Association for ICT Promotion (KAIT), bevat echter talrijke verwijzingen naar de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4. Om de een of andere reden vermeldt KAIT modelnummers en details voor binnenkort te verschijnen smartphones; verwacht wordt dat Samsung de Galaxy Z-serie in augustus vernieuwt. Naar verluidt zullen de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 zullen lanceren op 26 augustus samen met de Galaxy Watch5 serie.

Zoals de onderstaande screenshots laten zien, bereidt Samsung zich voor op de release van meerdere versies van de SM-F721N en SM-F936N, de modelnummers voor respectievelijk de Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4. Terwijl sommige betrekking hebben op carrier-locked versies, bevatten andere opslagdetails. De Galaxy Z Fold4 komt in 512 GB- en 1 TB-varianten; of er dit jaar nog een 256 GB-versie komt, valt nog te bezien.

Om de een of andere reden vermeldt Handphone Korea alleen 512 GB-versies van de Galaxy Z Flip4. Momenteel biedt Samsung twee opslagopties voor de Galaxy Z Flip3dus lijkt het ongebruikelijk dat de Galaxy Z Flip4 er maar één heeft. Bovendien biedt deGalaxy Z Flip3verkrijgbaar in versies van 128 GB en 256 GB. Op basis van de recente smartphone-uitgaven van Samsungs vlaggenschip lijkt het onwaarschijnlijk dat er alleen een 512 GB-optie komt. Als recente hands-on foto's de Galaxy Z Flip4 het evenbeeld zal zijn van deGalaxy Z Flip3.

(Afbeelding bron: Handphone Korea)
(Afbeelding bron: Handphone Korea)
(Afbeelding bron: Handphone Korea)
(Afbeelding bron: Handphone Korea)

Bron(nen)

Handphone Korea (1) (2) via @chunvn8888, @UniverseIce & r/Android

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Bewijzen van Samsung Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4 opslagopties duiken op
Alex Alderson, 2022-06-23 (Update: 2022-06-23)